Kā Ketrīna Midltone nokļuva uz žurnāla vāka? (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no marieclairvoyant.com

Ikviens glancētais žurnāls sapņo par to, lai viņu vāku rotātu hercogienes Ketrīnas fotogrāfija, taču pagaidām nevienam šo ideju nav izdevies īstenot. Tādēļ žurnāls «Marie Claire South Africa» nolēma rīkoties viltīgāk, reālas fotogrāfijas vietā uz vāka publicējot hiperreālisma manierē zīmētu Ketrīnas portretu.

Bilde gan izskatās tik reāla, ka ir grūti iedomāties, ka tā nav īsta fotogrāfija. Savukārt žurnāla redakcija skaidro, ka šādi gribējuši izrādīt cieņu vienai no pasaules ietekmīgākajām un skaistākajām sievietēm:

Foto: Ekrānšāviņš no marieclairvoyant.com

«Neapšaubāmi, Ketrīna Midltone ir pasaules jaunā stila ikona, tādēļ nolēmām viņu godināt savdabīgā veidā, uzpošot viņu mūsu vietējo dizaineru darinājumos un ievietojot dažādās dzīves situācijās.»

Jāteic, ka šī nav pirmā reize, kad Ketrīna tiek pakļauta fotošopam: pagājušogad žurnāls «Grazia» bildē būtiski samazināja hercogienes vidukļa apmēru, savukārt pirms nedēļas izdevums «The New Republic» «apstrādāja» viņas zobus.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu