Noskaties «No Doubt» atgriešanās video! (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu pop ska apvienība «No Doubt» pēc desmit gadu pauzes laidusi klajā pirmo singlu un video dziesmai «Settle Down», kas ir pirmais vēstnesis no septembrī gaidāmā jaunā studijas albuma «Push And Shove».

Atgādinām, ka pēc veiksmīgi aizvadītiem 1990.gadiem grupa 2004. gadā uz laiku savu darbību pārtrauca, jo grupas vokāliste Gvena Stefani (Gwen Stefani) nolēma sākt solokarjeru. 2008. gadā Stefani atgriezās «No Doubt» sastāvā, un grupa atsāka uzstāties koncertturnejās.

Šogad grupa nolēmusi izdot jaunu albumu, kas sekotu 2001.gadā izdotajam «Rock Steady».

Atgriešanās klipā visi četri grupas dalībnieki katrs no savas pasaules malas brauc ar dekorētu kravas auto, līdz visi satiekas.

Klipa režisore ir Sofija Mulere (Sophie Muller), kas savulaik filmējusi video grupas lielākajam hitam «Don’t Speak».

«Push And Shove» veikalu plauktos nonāks 25.septembrī.

«No Doubt» ir rokgrupa no Anaheimas Kalifornijas štatā. Tā tika izveidota 1986. gadā, bet savu pirmo plati grupa izdeva tikai 1992. gadā. «No Doubt» pasaules slavu izpelnījās 1995. gadā ar albumu «Tragic Kingdom», kas tika pārdots 18 miljonos kopiju visā pasaulē, bet albumā iekļautā dziesma «Don't Speak» kļuva par pasaules mēroga hitu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu