Notiks «Positivus» iesildīšanās pasākums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18.jūlijā, kafejnīcā «Bonēra» (Blaumaņa iela 12a) notiks nedēļas nogalē gaidāmā festivāla «Positivus» iesildīšanās pasākums, uz kuru aicināti visi festivāla cienītāji un apmeklētāji, lai labāk sagatavotos festivālam gan vizuāli, gan muzikāli. Kā informēja kafejnīcas preses pārstāve Grēta Gorjučko, jau sākot no plkst.11, tiks atklāts pozitīvo lietu bazārs, kurā piedalīsies daudzi zināmi, tāpat arī vēl līdz šim neatklāti pašmāju mākslinieki un dizaineri, kas apmeklētājiem piedāvās dažādas interesantas festivāla stila lietas gan apģērbā, gan aksesuāros.

Tāpat bazāra viesiem būs iespēja sevi noformēt festivālam pavisam radoši, proti, bazārā darbosies arī hennas tetovējumu māksliniece, kā arī manikīra meistare, kas katram gribētājam radīs ko unikālu atbilstoši gaidāmajam festivālam.

Šajā bazārā būs iespēja iegādāties arī festivāla T-kreklus, kas tapuši sadarbībā ar «Blankblank», dziedātājas Lindes Leen jaunās kolekcijas «Etnografizēts» stila lietas, kā arī grupas «Prāta vētra» jaunā albuma «Vēl viena klusā daba» T-kreklus un citus mākslinieku radītus aksesuārus.

Izsalkušie pozitīvo lietu bazāra apmeklētāji varēs mieloties ar zupu un citiem gardumiem.

Savukārt vakarā, plkst.20, sāksies Toma Grēviņa sesijas vakars, veltīts festivālam, kurā skanēs gan mūzika, gan viņa paša stāsti par un ap «Positivus» mūziku, festivāla gaidītākajiem un neparastākajiem māksliniekiem vai tiem, kurus gluži vienkārši nedrīkst palaist garām.

Mūzikas un mākslas festivāls «Positivus» šajā nedēļas nogalē notiks Salacgrīvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu