Uzņēmumi aicināti saņemt bezmaksas biļetes uz «Pestivals» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Uzņēmumi šonedēļ ir aicināti pieteikties uz bezmaksas biļešu saņemšanu uz populārās mūzikas un kultūras festivālu «Pestivals», kas jūlija beigās notiks Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē.

Kā informēja pasākuma organizators Aivars Līpenītis, uz bezmaksas biļetēm var pretendēt tie uzņēmumi, kuru nosaukumā ir iekļauts vārds «Rīga», piemēram, «Rīgas satiksme», «Rīgas Siltums», «Rīgas Meži», «Rīgas Ūdens», «Rīgas Rēvija», kā arī Rīgas dome, Rīgas brīvosta un citi.

««Pestivals» ir dāvana Rīgai. Šogad ejam cauri ugunskristībām, virzoties pretim ieceres realizācijai par kvalitatīvu un ietekmīgu festivālu Latvijas galvaspilsētā, kas pulcē pasaules un Latvijas aktuālākos un atpazīstamākos māksliniekus. Rīga vieno visus Latvijas iedzīvotājus, arī festivāla organizatori nāk no visas Latvijas, tādēļ, daļēji būdami viesi šajā pilsētā, mēs aicinām saimniekus - rīdziniekus - uz šiem svētkiem,» skaidro Līpenītis.

Organizētāji cer, ka 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošā festivāla «Pestivals» «SMScredit.lv» galveno - dīdžeju - skatuvi, ekstrēmo sportistu laukumu, atrakcijas un bērnu pilsētiņu, kā arī atpūtas vietas apmeklēs ap 25 000 rīdzinieku un pilsētas viesu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu