«Lady’s Sweet» sagaida «Jaunā viļņa» dalībniekus (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksejs Meļņiks

Šodien, 14.jūlijā, plkst. 12 uz «Origo Summer stage» skatuves vokālais trio «Lady’s Sweet» ar īsu koncertprogrammu sagaidīs šā gada starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis dalībniekus.

Kā informēja konkursa Jaunais Vilnis rīkotāju pārstāvji, 2012.gada dalībnieki ieradīsies Rīgas dzelzceļa stacijā plkst. 11:50, kur viņus plānots sagaidīt ar oficiālo konkursa himnu un bijušo dalībnieku priekšnesumiem.

«Piedalījāmies konkursā pirms diviem gadiem, bet šķiet, tas bija tik sen. Tāpēc ir prieks reizi gadā atgriezties konkursa atmosfērā, satikt bijušos dalībniekus un uzzināt, kā viņiem klājies un kādi ir turpmākie radošie plāni. Arī šogad ar prieku piekritām režisora Aleksandra Revzina uzaicinājumam uzstāties vienā no konkursa dienām,» atzinušas trio dalībnieces.

Savukārt 28.jūlijā, trešajā konkursa dienā, «Lady’s Sweet» uzstāsies kā viesmākslinieces kopā ar grupu PeR, izpildot Maestro Raimonda Paula dziesmu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu