Kuras jaunās zvaigznes pelna visvairāk? (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Autoritatīvais amerikāņu žurnāls «Forbes» publicējis vislabāk pelnošo jauno zvaigžņu sarakstu. Reitingā iekļuvušas slavenības, kas vēl nav sasniegušas 30 gadu vecumu, turklāt sešas no TOP 10 vietām ieņem dāmas.

Ieņemot 1.vietu, sarakstu vainago 22 gadus vecā kantrīmūzikas zvaigzne Teilore Svifta, kura no 2011.gada maija līdz 2012.gada maijam nopelnījusi 57 miljonus USD.

Foto: AFP/LETA

Par diviem miljoniem mazāk, ierindojoties 2.vietā, nopelnījis saldās balss īpašnieks - tīņu zvaigzne Džastins Bībers, ar šo rezultātu ieņemot otro vietu.

Foto: AFP/LETA

3.vietā ierindojusies RnB zvaigzne Riana ar nopelnītajiem 53 miljoniem dolāru.

Foto: AFP/LETA

4.vietu ieņem 26 gadus vecā popdīva Lady Gaga, kura šogad nopelnījusi 52 miljonus dolāru (salīdzinājumam - pagājušogad tie bija 90 miljoni USD).

Foto: SCANPIX SWEDEN

5.vietā ierindojas dziedātāja Keitija Perija (27), kura nesen laida klajā albumu «Teenage Dream» un pērn nopelnījusi 45 miljonus USD.

Foto: Reuters/Scanpix

6.vietu ieņem topošā māmiņa - britu dziedātāja Adele (24) -, kura, pateicoties saviem koncertiem un albumu pārdošanai, tikusi pie 35 miljoniem USD.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Vienīgie aktieri, kas iekļuvuši sarakstā, ir «Krēslas» zvaigznes: 22 gadus vecā Kristena Stjuarte (7.vieta - 34,5 miljoni USD), 20 gadus vecais Teilors Lotners (9.vieta - 26,5 miljoni USD) un 26 gadus vecais Roberts Patinsons (10.vieta - 26,5 miljoni USD). Atgādināsim, ka pēc «Forbes» datiem, tieši Kristena Stjuarte šogad atzīta par vislabāk pelnošo aktrisi.

Foto: Reuters/Scanpix

Kompāniju Bīberam un puišiem no «Krēslas» sastādījis reperis Lils Veins (Lil Wayne), kurš ar pērn nopelnītajiem 28 miljoniem USD iekļuvis astotajā vietā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu