Ance Krauze otro reizi iziet pie vīra (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātāja Ance Krauze (33) jau otro reizi izgājusi pie vīra. Apprecēties ar savu meitiņu tēti Valdi Siliņu (41) dziedātājai izdevies pilnīgā slepenībā. Savukārt pagājušās nedēļas nogalē Ance un Valdis kāzu svinības Pāvilostā jūras krastā rīkoja savai ģimenei un tuviniekiem.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ance Krauze atklāj, ka oficiāli reģistrēt savu laulību izdevās pilnīgā slepenībā bez mediju klātbūtnes. Taču ļoti nepatīkamus mirkļus dziedātāja piedzīvoja, kad kāzu svinības tika rīkotas ģimenei, draugiem un tuviniekiem un pie viņas mājas dežurēja paparaci fotogrāfi. Par savu privāto dzīvi dziedātāja stāsta nelabprāt. Tieši tādēļ Ance arī neapmeklē saviesīgus pasākumus, jo nevēlas gozēties uz dzelteno žurnālu vākiem.

Dziedātājas kāzu svinībās piedalījās Ances un Valda ģimenes, draugi un dziedātājas skatuves kolēģi. Savukārt Ances kāzu kleitu darinājis pazīstamais latviešu modes mākslinieks Dāvids. Līgavas kleita darināta pēc pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu modes tendencēm, gluži kā Agatas Kristi romānos.

Ance Krauze ar uzņēmēju - «Alpha Shipping Company» līdzīpašnieku Valdi Siliņu iepazinās gandrīz pirms astoņiem gadiem. 2006.gadā Ance un Valdis pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto - meitu Elzu, bet 2009.gada pavasarī trijotnei pievienojās otra meitiņa - Kate.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu