Galante atkal dziedās Rīgas Domā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien, 10.jūlijā, plkst.19 Rīgas Domā koncertcikla «Pilsētai un pasaulei» ietvaros ar garīgās mūzikas koncertu «Ave Maria» uzstāsies izcilā latviešu operdziedātāja Inese Galante.

Kā vēsta Hermaņa Brauna fonda ģenerāldirektore Inna Davidova, koncertā piedalīsies arī ērģelnieks Aivars Kalējs un jaunā, talantīgā vijolniece Elīna Bukša.

Koncerta programmā skanēs daudz Hendeļa skaņdarbu, Baha mūzika (to atskaņos arī Elīna Bukša), kā arī romantiskā mūzika - piemēram, Mendelszona skaņdarbi. «Programmā iekļauti arī mazāk pazīstamu komponistu skaņdarbi, kas patiešām ir ļoti skaisti,» stāsta Inna Davidova.

Viņa arī uzsver, ka ar šo koncertu Hermaņa Brauna fonds turpina koncertciklu «Pilsētai un pasaulei», divpadsmit gadu laikā sarīkojot vairāk nekā 70 koncertu. Dziedātāja Inese Galante Rīgas Domā kopš 1998.gada uzstājas katru gadu. «Es vēlos jūs pieņemt savā pasaulē,» tā saka dziedātāja savai publikai.

Biļetes uz koncertu par Ls 4-25 var iegādāties visās «Biļešu servisa» kasēs, www.bilesuserviss.lv, kā arī Rīgas Doma kasē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu