«Pestivals» – vairākas skatuves, urbānie sportisti, atrakcijas un bērnu pilsētiņa (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mēneša beigās Mežaparka Lielajā estrādē notiekošais pasākums «Pestivals» bez muzikālās programmas piedāvās arī izklaides iespējas, informē pasākuma rīkotāju pārstāvis Aivars Līpenītis. «Pestivals» apmeklētājiem 28.jūlijā jau no plkst.15 piedāvās plašu izklaides, kultūras un aktīvo atpūtas programmu, kurā piedalīsies izklaides industrijas pārstāvji no ASV un Eiropas.

«SMScredit.lv» galveno skatuvi un dīdžeju skatuvi papildinās aktīvais sportistu laukums, kurā varēs iepazīties ar ielu vingrošanas kultūru un izmēģināt spēkus pašiem mūziķa, sportista Kaspara Zlidņa un pārējo «Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības» dalībnieku vadībā. Tāpat interesenti varēs vērot ekstrēmās velo un moto sportistu komandas «Greentrials» trikus un agresīvās skrituļslidošanas meistarus.

Sportisti dienas laikā būs sastopami savā zonā blakus dīdžeju skatuvei, kur ik stundu tie rādīs paraugdemonstrējumus, lai noslēgumā vienotos kopīgam šovam.

Festivāla muzikālajā programmā piedalīsies ASV hiphopa mākslinieks «B.o.B.», «r'n'b» mūziķis «Lloyd», rumāņu puišu grupa «Akcent», igauņu meiteņu poprokgrupa «Vanilla Ninja», Lietuvas un Lielbritānijas projekts «KeyMono», kā arī Jānis Stībelis, «Grafomāns&Fakts», «PeR», «Musiqq» un «Triānas parks».

Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu