Midltones cepures izsola par 7000 GBP (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pirms dažām dienām par slavenās Kerijas Teilores izsoles priekšmetiem kļuva divas cepures, ko valkājusi Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone. Abas cepures Keita valkājusi vēl pirms kāzām ar princi Viljamu. Izsoles sākumcena bijusi no 1000 līdz 1500 eiro, taču kāds nezināms pircējs britu iemīļotās Ketrīnas galvasrotas iegādājies par 3224 un 3720 britu mārciņām.

Pirmā tika izsolīta melnbaltā salmu cepure ar auduma malām un spalvu dekoru. To nākamā hercogiene pirmoreiz uzlika 2008.gadā, kad viņas toreizējais līgavainis princis Viljams tika uzņemts Prievītes ordeņa bruņinieku kārtā.

Melnā organzas cepure ar tīkliņu rotāja Keitu 2010.gadā, kad viņa apmeklēja prinča Viljama tuva drauga kāzas.

Abas melnās cepures, ko savulaik nēsājusi Kembridžas hercogiene, izsolē pārdotas par teju 7000 GBP
Abas melnās cepures, ko savulaik nēsājusi Kembridžas hercogiene, izsolē pārdotas par teju 7000 GBP Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Jāpiebilst, ka šīs cepures Midltone nebija vienkārši iegādājusies - tās pēc viņas pasūtījuma gatavojušas netālu no Midltones dzimtās Berkšīras Redingas pilsētā dzīvojošas fermeru sievas. Katra cepure maksāja 100 GBP.

Cepuru autores atminas: «Ketrīna toreiz pie mums ieradās kopā ar māti Kerolu un māsu Pipu. Pateicoties savai skaistuma un stila izjūtai, Keita skaidri zināja, tieši kādām cepurēm jāizskatās. Viņa uz pielaikošanu ieradās vairākas reizes, un strādāt ar Keitu bija patiešām bauda. Pagājušogad par Kerijas Teilores izsoles priekšmetu kļuva Ketrīnas kleita, kuru viņa valkāja studiju gados un kas viņai bija mugurā, iepazīstoties ar princi Viljamu. »Pelnrušķītes laimīgā kleita« izsolē tika pārdota par 78 000 eiro.»

Pirmoreiz melno organzas cepuri Ketrīna Midltone valkāja 2010.gadā, dodoties uz sava saderinātā - prinča Viljama - tuva drauga kāzām
Pirmoreiz melno organzas cepuri Ketrīna Midltone valkāja 2010.gadā, dodoties uz sava saderinātā - prinča Viljama - tuva drauga kāzām Foto: Ekrānšāviņš

Izsoles vadītāja Kerija Teilore pauž: «Vēl pirms karaliskajām pasaku kāzām un Keitas kļūšanu par Viņas Augstību Kembridžas hercogieni, viņa bija vienkārša meitene, taču jau tolaik staigāja pie modistēm un pasūtīja greznas cepures dažādiem svarīgiem notikumiem. Mazāk svarīgās dienās praktiskā Keita cepures nomāja, citādi katrai dienai domātā cepuru kolekcija viņas skapī aizņemtu pārāk daudz vietas.

Dažreiz »cepuru piedzīvojumos« meiteni pavadīja viņas māte Kerola, kura palīdzēja izvēlēties īsto cepuri. Pēc tam, kad Keita tika svinīgi pasludināta par Lielbritānijas jauno modes ikonu, cilvēku interese par modes kaislībām un detaļām tērpos ir daudzkārt pieaugusi. Tādēļ, kas zina - varbūt reiz pēc kārtējās izsoles mēs kādu no Keitas bijušajām cepurēm ieraudzīsim galvā kādai no savām draudzenēm...»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu