Midltones statuss karaļnamā pazemināts (79)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc karaļnama jaunā protokola, kuru izstrādājusi karaliene Elizabete II, Kembridžas hercogiene Ketrīnai Midltonei karaliskajā ģimenē krietni pazemināts statuss.

Neraugoties uz to, ka Ketrīna ir nākamā Anglijas karaliene, nu viņai jātaisa reveranss, satiekot vīra - prinča Viljama - māsīcas Beatrisi un Eiženiju (Eugenie). Iemesls - viņas jau kopš dzimšanas ir princeses, savukārt Midltone - «tikai» Viljama sieva.

Turpmāk Ketrīnai abas princeses - Beatrise un Jevgēnija - būs jāsveicina ar reveransu
Turpmāk Ketrīnai abas princeses - Beatrise un Jevgēnija - būs jāsveicina ar reveransu Foto: AFP/LETA

Šiem likumiem nu Keitai nāksies pakļauties jebkuros apstākļos: gan publiskos, gan privātos pasākumos. Savukārt, kad Ketrīnu pavadīs vīrs - nākamais Anglijas karalis -, pietiks ar vienkāršu sasveicināšanos.

Kā raksta «Daily Mail», princis Viljams par jaunajiem noteikumiem, kas viņa sievu nostāda zemāk par māsīcām, esot ļoti sarūgtināts. Savukārt pati Ketrīna nepretendējot uz augstu statusu un esot mierā ar karalienes lēmumu.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu