Braiens Adamss palmas neprasa (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākampirmdien, 2.jūlijā, «Arēnā Rīga» uzstāsies šarmantais dziedātājs Braiens Adamss. Kā jau visiem māksliniekiem, arī viņam ir savas prasības jeb raideris, taču izrādās, ka šoreiz par mākslinieka ēdināšanu rūpēsies viņa paša pavāru komanda, informē koncerta organizatori - koncertaģentūra FBI.

«Sejas» noskaidroja, ka dziedātājs vēlas, lai viņa ģērbtuves apsargā vismaz divi cilvēki - no ierašanās laika līdz pat izbraukšanai. Vienam cilvēkam jāsēž pie Braiena Adamsa privātās telpas, otram jāatrodas pie pārējās grupas ģērbtuves.

Protams, dziedātājs vēlas sev arī privātu istabu, taču, ja salīdzina ar citiem māksliniekiem, kuri gribējuši baltus ādas dīvānus, palmas, melnus dvieļus un striptīzejotājas, tad Braiena Adamsa prasības ir visnotaļ pieticīgas: klusa, privāta telpa ar logiem, kuri, ja iespējams, veras uz ārpusi un kam ir žalūzijas.

Vēl ģērbtuvē jāatrodas divvietīgam dīvānam, kafijas galdiņam, ērtam atpūtas krēslam, galdam un krēslam, lielajam spogulim, atkritumu tvertnei, lampai ar kvēlspuldzi un kontaktligzdai, pieejai privātajai dušai un WC, savukārt gaisa kondicionierim šajā telpā jābūt izslēgtam. Sienas nedrīkst būt ne ar ko aizklātas, un telpai jābūt pietiekami lielai, lai tajā varētu novietot ne tikai minētās mēbeles, bet arī divas kastes.

Pārvietoties pa Rīgu un doties uz koncerta vietu mākslinieks vēlas sedanā - «Mercedes» vai analogas markas («Audi», «Lexus») automašīnā, kas nedrīkst būt limuzīns. Galvenā prasība - transportlīdzeklis nedrīkst smaržot pēc cigarešu dūmiem, un arī automašīnā, tāpat kā ģērbtuvē, kondicionierim jābūt izslēgtam.

Atgādināsim, ka Rīgas koncertā slavenais kanādiešu mūziķis uzstāsies kopā ar savu grupu, klausītājiem piedāvājot savas slavenākās dziesmas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu