Bogdans Tarans piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mihails Minckovskis

Lielbritānijas skaņu ierakstu kompānija «Stripped Digital» 6. jūnijā ir izdevusi jauno singlu Taran & Lomov «Basta!» ar vairākiem starptautisku autoru remiksiem. Šonedēļ Mlada Lepsi un Aleksandrs Beļajevs sadarbībā ar jaunajiem Latvijas māksliniekiem ir uzņēmuši speciāli šim ierakstam veltītu videoklipu.

Ja Aleksandram Beļajevam darbs pie mūzikas video ir pirmā šāda veida pieredze (šeit viņš piedalījies ne tikai kā režisors, bet arī operators), tad Mlada Lepsi saistīta ar mūziku jau sen - iepriekšējo piecu gadu laikā viņa regulāri uzstājusies kā vīdžejs elektroniskās deju mūzikas pasākumos.

Par aktieru grimu klipā rūpējās Julia Oh, kura iepriekš vairākkārt piedalījusies dažādās modes skatēs. Kostīmi, kas izmantoti klipā, ir Latvijas Mākslas akadēmijas studentu Kristiānas Kalniņas, Reiņa Ratnieka un Lāsmas Simsones diplomdarbi.

www.beatport.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu