Lindseja Loena sasitusi savu «Porsche» (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš / newdailynews.com

Skandalozā aktrise Lindseja Loena, kura topošajā filmā «Līza un Diks» atveido leģendāro aktrisi Elizabeti Teilori, pagājušajā piektdienā Losandželosā, braucot pa «Pacific Coast Highway», iekļuvusi nopietnā ceļu satiksmes negadījumā.

Holivudas zvaigzne, braucot pie sava dārgā «Porsche» stūres, pamanījusies ietriekties milzīgā astoņpadsmit riteņu kravas mašīnā. Kopā ar aktrisi slimnīcā nogādāts arī pasažieris – viņas asistents -, kas avārijas brīdī atradies «Porsche». No nopietnām traumām un nāves Loenu un viņas pasažieri izglābuši mašīnas gaisa spilveni.

Lindsejas Loenas vadītā "Porche" automašīna avārijā cietusi tik pamatīgi, ka to vairs nebūs iespējams saremontēt
Lindsejas Loenas vadītā "Porche" automašīna avārijā cietusi tik pamatīgi, ka to vairs nebūs iespējams saremontēt Foto: Ekrānšāviņš / newdailynews.com

Policija apgalvo, ka Loena bijusi skaidrā, savukārt aktrise notikušajā CSN vaino kravas mašīnas šoferi.

Laimīgā kārtā avārijā nav upuru, taču aktrises mašīnai burtiski sašķaidīta visa priekšpuse, tādēļ īrētais auto diez vai būs salabojams.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu