Latvijas prezidenta kundze iztiek bez stilista (91)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa (67) kundze Dace Seisuma (38) jau ceturto reizi piedalās citu valstu prezidentu oficiālās vizītēs Latvijā. Turklāt uz Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un Evelīnas Ilvesas kundzes oficiālo tikšanos Latvijas pirmā lēdija ieradās gaumīgi saposusies, apģērbu viņa izvēlējusies pati.

Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa laulātā draudzene Dace Seisuma jau ceturto reizi apmeklē citu valstu prezidentu oficiālās vizītes Latvijā. Seisumas kundze piedalījusies Gruzijas prezidenta Mihaila Saakašvilli un Sandras Elizabetes Rūlofsas kundzes valsts vizītē Latvijā, Maķedonijas prezidenta Gjorges Ivanova un Majas Ivanovas kundzes valsts vizītē Latvijā, Horvātijas prezidenta Ivo Josipoviča un Tatjanas Josipovičas kundzes valsts vizītē Latvijā, kā arī šobrīd piedalās Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un Evelīnas Ilvesas kundzes valsts vizītē. Latvijas televīzijas ziņu dienests jau piefiksējis, ka Igaunijas un Latvijas prezidentu kundzes ir mediķes un viņām ir kopīgas sarunu tēmas.

Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa kundze Dace Seisuma pati prot gaumīgi pucēties un neizmanto stilistu vai dizaineru pakalpojumus
Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa kundze Dace Seisuma pati prot gaumīgi pucēties un neizmanto stilistu vai dizaineru pakalpojumus Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidenta preses sekretāre, padomniece Līga Krapāne atzina, ka prezidenta kundze uz oficiālo valsts vizītes tikšanos ar Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un viņa kundzi Evelīnu Ilvesu tērpu un apavus izvēlējusies pati. Krapāne norādīja, ka prezidenta kundze neizmanto stilistu un dizaineru pakalpojumus, jo pati veido savu stilu un garderobi. «Viņa pati lieliski tiek galā ar apavu un tērpu iegādi,» piebilst Krapāne.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu