Anmary šovakar aizstāvēs Latvijas godu Eirovīzijā (405)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas pārstāve Anmary jau šovakar, 22. maijā, kāps uz starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves Baku, lai pirmajā pusfinālā ar dziesmu «Beautiful Song» cīnītos par vietu finālā. Tiešraide LTV1 ēterā un internetā LTV mājas lapā (tikai Latvijas teritorijā) sāksies plkst. 22, bet jau pirms pusfināla tiešraides no plkst. 21:15 LTV1 programmā būs skatāms raidījums «Latvija, turam īkšķus!». To vadīs Eirovīzijas nacionālajā atlasē iepazītie mūziķi - Jolanta Strikaite un Valters Frīdenbergs, kurš komentēs arī tiešraidi no Baku.

Eirovīzijas dziesmu konkursā Anmary un Latvijas delegācijai nozīmīga ir ne tikai rītdiena, bet arī pirmdiena - 21. maijs, jo otrā ģenerālmēģinājuma laikā priekšnesumus vērtēs visu valstu profesionāļu žūrija, kuras vērtējums veido 50% no rezultāta – tātad pusi no iespējas iekļūt finālā!

«Ticu, ka arī latvieši tikpat pozitīvi un sirsnīgi novērtēs mūsu sniegumu kā to jau izdarījuši citu valstu dalībnieki un ārzemju prese,» saka Anmary.

Latvijai pirmajā pusfinālā būs jākonkurē ar Melnkalnes, Islandes, Grieķijas, Albānijas, Rumānijas, Šveices, Beļģijas, Somijas, Izraēlas, Sanmarīno, Kipras, Dānijas, Krievijas, Ungārijas, Austrijas, Moldovas un Īrijas pārstāvjiem. Anmary uzstāsies ar 4. kārtas numuru.

Anmary aicina turēt īkšķus

«Man ir svarīgi sajust, ka manās mājās, Latvijā, mani atbalsta un vēl man veiksmi. Te, Baku, esmu piedzīvojusi neticami fantastisku atsaucību un atbalstu no azerbaidžāņiem. Cilvēki ir silti, sirsnīgi, atvērti un laipni. Viņi visi apgalvo, ka balsos par mani un dziesmu «Beautiful Song». To azerbaidžāņi saka no sirds, un tas dod pozitīvu lādiņu. Izklausās neticami, bet Azerbaidžānā ikviens, ko satieku, ir redzējis dziesmas videoklipu. Mūzikas autoram Ivaram Makstniekam pat kafejnīcā nāca klāt un jautāja, vai viņš nav tas pats mūziķis, kurš klipā spēlē klavieres. Ceru, ka arī latvieši tāpat kā azerbaidžāņi, skatoties Eirovīziju, sūtīs man savas labās domas un turēs par mani īkšķus,» aicina Anmary.

Foto: Publicitātes foto

Anmary atbalstītāji aicināti doties uz Islande Hotel terasi 22.maijā jau no plkst. 21 vakarā, kur kopīgi varēs noskatīties Eirovīzijas tiešraidi uz lielā ekrāna, izbaudot gan burvīgus Vecrīgas un ostas skatus, gan klausoties skaistas dziesmas Montenegro, Moldovas, Rumānijas, Krievijas, Austrijas, Somijas, Islandes un citu valstu pārstāvju izpildījumā. Azartiskākie varēs izteikt savas prognozes par Eirovīzijas pusfināla rezultātiem, un vakara gaitā tiks izlozēti Anmary promo diski, informē Inese Krūmiņa, Anmary menedžere.

Komentāri (405)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu