Pasniegtas «Billboard» balvas. Dominē Adele un «LMFAO» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātāja Adele, kas šogad nominēta 18 «Billboard» mūzikas balvām, pēc ceremonijas 20.maijā Lasvegasā devusies mājup ar divpadsmit trofejām, ziņo «billboard.com».

«Rolling In The Deep» zvaigzne uzvarēja gada mākslinieka kategorijā (pop, sieviešu), kā arī ieguva balvas digitālās mūzikas lejupielādes kategorijās (Top Digital Songs Artist, Top Digital Media Artist).

Uz 17 balvām pretendēja arī amerikāņu deju mūzikas grupa «LMFAO». Viņi mājās devās ar piecām balvām.

Balvas ieguva arī «Coldplay» (četras balvas), reperis Lil Veins (trīs balvas), barbadosiešu R@B dīva Riana (nominēta 13 kategorijās), ekscentriskā Lēdija Gāga (desmit nominācijas), Bejonsē, «U2», Džastins Bībers u.c.

Par gada debitantu atzīts reperis Vizs Kalifa (Wiz Khalifa), bet par gada rokdziesmu - grupas «Foster The People» vasarīgais skaņdarbs «Pumped Up Kicks».

Mūzikas balvas piešķir izpildītājiem, kuri iekļuvuši «Billboard» topā no 2011.gada februāra beigām līdz šā gada martam. Uzvarētājus nosaka pēc albumu, singlu un digitālo lejupielāžu pārdošanas, koncertturneju un straumēšanas rādītājiem, kā arī balstoties uz sociālajos tīklos iegūtiem datiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu