"Paramore" rūpējas, lai fani ir laimīgi (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu poppankgrupa "Paramore" ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) priekšgalā nopietni domā par to, lai savus alternatīvā roka fanus darītu laimīgus, ziņo "Billboard.com".

Kamēr 21 gadu vecais Atlantas hiphopa mākslinieks B.o.B. sadarbībā ar "Paramore" solisti Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) veiksmīgi iekaro visus iespējamos popmūzikas singlu topus ar dziesmu "Airplanes", grupa ir nopietni noraizējusies, lai nezaudētu savus uzticamos alternatīvās komūnas fanus.

Nešvilas kvintets pašlaik galveno uzsvaru liek uz saviem diviem jaunākajiem singliem - balādi "The Only Exception" un, īpaši, "Careful" (skat.video), kas ir orientēts uz alternatīvās rokmūzikas audiotoriju.

"Mēs tiešām izprotam alternatīvās mūzikas specifiku, jo paši esam sākuši no apakšas un mums rūp šī lieta," komentē "Paramore" ģitārists Džošs Faro (Josh Farro).

"Dziesmai "The Only Exception" ļoti labi klājas popmūzikas radiostacijās, taču mēs vēlamies uzturēt labu kontaktu arī ar rokmūzikas stacijām.

Tieši tādēļ izdevām "Careful" kā singlu, lai abiem radio formātiem būtu pa dziesmai."

Faro atzīst, ka sākotnēji nemaz "The Only Exception" nav plānojuši iekļaut jaunajā albumā "Brand New Eyes".

"Tā bija sākotnēji tikai pusotru minūti gara tēma, ko gribējām izmantot kā tādu intro starp dziesmām," viņš atklāj. "Taču producents (Rob Cavallo) un ierakstu kompānija ierosināja tomēr pabeigt šo mazo motīvu. Tā, lūk, es un Heilija to pabeidzām."

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu