Nikija Mināža izziņo debijas albumu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no repera Lil Veina (Lil Wayne) izdevniecības "Young Money Entertainment" spilgtākajām jaunajām zvaigznēm, 26 (vai 25) gadus vecā Nikija Mināža (Nicki Minaj) izziņojusi sava debijas albuma izdošanas datumu.

Kā vēsta Nikijas ieraksts mikroblogu vietnes "Twitter" profilā, jaunais albums sauksies "Pink Friday" un tiks laists klajā šā gada 23.novembrī.

Albums veikalu plauktos nonāks tā dēvētajā Melnajā piektdienā, kas ir nākamā pēc Pateicības dienas. Tā ir diena, kad tirgotāji sāk nodoties gada lielākās peļņas gūšanai, atverot durvis lielajam Ziemassvētku iepirkšanās drudzim. Protams, šajās dienās kāpj arī mūzikas ierakstu pārdošanas apjoms.

Drīzumā aktuālajam singlam "Your Love", kurā Nikija samplē klasisko grupas "The Lover Speaks", ko vēlāk popularizēja Enija Lenoksa (Annie Lennox) - "No More I Love You's"), sekos arī jauna dziesma. Tiesa, tās nosaukumu māksliniece pagaidām neatklāj.

Nikija kā viesvokāliste jau piedalījusies daudzos un dažādos komerciāli veiksmīgos singlos ("BedRock", "Up All Night" u.c.). Viņas balsi un stilu mūzikas presē salīdzina ar traģiski bojā gājušo meiteņu trio TLC zvaigzni Lizu Lopezu (Lisa Left Eye Lopes).

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu