Par spīti vēlām ballītēm, Mosa joprojām žilbinoša (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vēla ballēšanās pa Londonas naktsklubiem, baumas par narkotiku lietošanu, smēķēšana... Šķiet, tas viss nav atstājis nekādu iespaidu uz supermodeles Keitas Mosas izskatu - viņa joprojām izskatās lieliski.

Jautāta par sava izskata noslēpumiem, Mosa žurnālam «InStyle» norāda, ka viņas ballīšu meikapa minimums ir tonālais krēms un spilgta lūpukrāsa.

Mosa norāda, ka iecienījusi dabisku izskatu, taču, dodoties izklaidēties, vienmēr pa rokai tur tonālo krēmu un labu lūpukrāsu.

«Man patīk dabisks izskats, taču es to mēdzu nedaudz uzfrišināt, ja dodos izklaidēties ar draudzenēm. Tas ir atkarīgs, kur mēs ejam, - vai nu lietoju vieglu tonālo krēmu, pūderi, vai krāšņu, spīdīgu, spilgti sarkanu lūpukrāsu.»

Foto: AP/Scanpix

Slepenais ierocis

Keita atklāj arī savus lieliskā izskata slepeno paņēmienus. «Es vienmēr izmantoju skropstu atliecēju, pirms uzklāju skropstu tušu, - tas patiešām atver jūsu acis,» viņa saka.

Pazīstamā modele iesaka arī vienmēr atcerēties par ādas mitrināšanu. «Es izmantoju patiešām labu sejas mitrinātāju, kā arī aizsarglīdzekli pret UV starojumu.»

«Kad man ir brīvs laiks, labprāt sevi palutinu ar kādu sejas procedūru un dzeru daudz ūdens.»

Tomēr vislielākais laba izskata noslēpums esot tuvinieki. «Vislaimīgākā es esmu, kad dodos uz laukiem un pavadu laiku ar savu meitu un vīru. Man ļoti patīk gatavot, īpaši, kad man ir vairāk laika. Man vissvarīgākās lietas dzīvē ir mana ģimene un mīlestība,» viņa saka.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu