Diriģenti Ozoli aicina uz Muzeju nakts aperitīvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19.maijā plkst. 18 Vecās Sv. Ģertrūdes baznīcā Garkalnes novada jauktais koris «Pa Saulei» aicina visus rīdziniekus un Rīgas viesus ieklausīties dvēseliskākajās latviešu autoru dziesmās, kuras koncertā «Latvieša lūgšanu dziesmas» apvienos diriģenti Jānis un Marta Ozoli, informē koncerta organizatori.

Koncerts ir kā aicinājums uz dialogu katram pašam ar sevi, un šo sarunu palīdzēs uzturēt mācītāji Krists Kalniņš, Rinalds Grants un muzikologs, komponists, kristietis un latvietis Valdis Muktupāvels.

Foto: Publicitātes foto

«Tā kā tieši sestdien norisinās arī Muzeju nakts, tad, manuprāt, šis koncerts ir kā labs «starteris», lai noskaņotos savai Muzeju naktij un padomātu par lietām, par kurām, iespējams, nekad neesam aizdomājušies, un, protams, arī iedvesmotos un iegūtu pozitīvo emociju lādiņu visai naktij, » teic diriģents Jānis Ozols

Koncerta programmā būs dzirdami skaistākie latviešu autoru darbi no Imanta Kalniņa, Lūcijas Garūtas, Andreja Jurjāna, Pētera Butāna, Ērika Ešenvalda, Zigmara Liepiņa un citu autoru daiļrades.

Biļetes pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu