Šlesers tur īkšķus par Latvijas dalībniekiem "JV" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Uzņemot Rīgas domē starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" organizētājus un Krievijas estrādes slavenības, Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Ainārs Šlesers (LPP/LC) ar ziedu pušķi dzimšanas dienā sveica vienu no konkursa rīkotājiem un žūrijas līdzpriekšsēdētāju Igoru Krutoju.

Šlesers pēc tikšanās ar Krievijas viesiem žurnālistiem atzina, ka šīs dienas tikšanās mērķis bija apsveikt Krutoju dzimšanas dienā, vēlot veselību, kā arī pateikties par konkursa rīkošanu Latvijā, kas Jūrmalā jau devīto reizi pulcē gan jaunos izpildītājus, gan arī populāras Krievijas estrādes zvaigznes un pasaulslavenus mūziķus.

Rīgas vicemērs stāstīja, ka vakar Dzintaru koncertzālē apmeklējis gan koncertu, gan arī noklausījies konkursa dalībnieku sniegumu. Arī šovakar viņš plāno doties uz Dzintaru koncertzāli, lai, pirmkārt, turētu īkšķus par Latvijas izpildītājiem, kas šogad konkursā pārstāv Latviju.

"Jaunais vilnis" ir vieta, kur vienuviet pulcējas daudzas populāras estrādes zvaigznes, tādēļ šī konkursa koncerti ir vieta, kur labi pavadīt laiku, uzskata Šlesers.

Šlesers pauda, ka Rīgas domei līdz nākamajam gadam, kad "Jaunais vilnis" svinēs desmit gadu jubileju, būs jāizdomā, kādu īpašu statusu piešķirt konkursa rīkotājiem, jo Jūrmalas dome savā pieņemšanā vakar komponistam Raimondam Paulam, Krutojam, konkursa galvenajam režisoram Aleksandram Revzinam, konkursa ģenerāldirektoram Aleksandram Rumjancevam un uzņēmējam Aleksandram Šenkmanim piešķīra Goda jūrmalnieka titulus.

Runājot par to, kāda loma šajā konkursā ir Rīgai, Krutojs uzsvēra, ka Rīgā "Jaunais vilnis" vismaz tuvāko gadu laikā netiks rīkots, taču Rīgā konkursa dalībnieki un viesi var izmantot viesnīcu piedāvājumu.

Pēc konkursa rīkotāju teiktā, "Jaunais vilnis" deviņu gadu laikā Dzintaru koncertzālē un Jūrmalā ir radījis īpašu atmosfēru un enerģiju, kuru izjūt ikviens mākslinieks, tādēļ pasākuma norises vietu nav plānots mainīt.

Rīgas vicemērs, izskatot pateicību konkursa rīkotājiem, atzina, ka cilvēku mīlestība pret "Jauno vilni" ar katru gadu pieaug. Pateicoties par sniegto ieguldījumu konkursa rīkošanā, Šlesera dāvinātos ziedu pušķus šodien saņēma arī Pauls un Aleksandrs Šenkmans.

Jau ziņots, ka līdz 1.augustam Jūrmalā norisināsies devītais starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2010", kurā piedalās 17 dalībnieki no 12 valstīm.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu