Spīķeru koncertzāles "Citādie koncerti" LMK

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

VSIA "Latvijas Koncerti" sadarbībā ar interneta portālu Platforma.lv no 2010. gada 30. jūlija četras piektdienas pēc kārtas Latvijas Mūzikas Kanālā pārraidīs Spīķeru koncertzāles pirmās vasaras sezonas lielkoncertus, informē Andris Sējāns, Spīķeru koncertzāles mākslinieciskais producents.

Goran Gora, 30.07., piektdien, plkst. 21 ar atkārtojumu 04.08., trešdien, plkst.21.

Gaujarts, 06.08., piektdien, plkst. 21 ar atkārtojumu 11.08., trešdien, plkst.21.

Triānas Parks, 13.08., piektdien, plkst. 21 ar atkārtojumu 18.08., trešdien, plkst.21.

NiMo, 20.08., piektdien, plkst. 21 ar atkārtojumu 25.08., trešdien, plkst.21.

"Spīķeru koncertzāle ir lieliska vieta, kur organizēt īpašus koncertus, telpa ar tikai sev raksturīgu auru un izteikti pozitīvu lādiņu.

Mākslinieki, kas šeit paspējuši uzstāties, atzīst, ka, gatavojot koncertprogrammu atskaņošanai šajā zālē, radošās domas raisās pavisam citā līmenī. Koncertcikls "Citādi koncerti" tam ir pierādījums - katra grupa bija parūpējusies par īpašu programmu un skatuvisko noformējumu, pieejot darbam ar lielkoncertam raksturīgu nopietnību un atbildību.

To varēja sajust ikviens koncerta apmeklētājs. Tādēļ esmu jo īpaši priecīgs par izveidojušos sadarbību starp VSIA “Latvijas koncerti” un "Platforma.lv", kas ļaus katram no jums arī kļūt par šī koncerta apmeklētāju," tā Sējāns

Grupas "NiMo" koncerts, ieskauts piezemēti zaļganīgiem toņiem, brīvā atmosfērā, apmeklētājiem baudot glāzi vīna, piepildīja koncertzāli ar Nika Gothama un DJ Monsta virtuozu saspēli, Aleksandra Čaka dzeju, grupai atskaņojot skaņdarbus no sava pirmā albuma.

Grupas "Triānas Parks" lielkoncerts – debijas albuma "EnterTainment Triana Park" muzikālais un vizuālais papildinājums Spīķeru koncertzālē radīja jaunas emocijas. Triānas Parka solistes Agneses Rakovskas vairākkārtēja skatuviskā tēla maiņa, piepūsti baloni, neordināri viesmāklsinieki un šova elementi Triānas Parka stilā.

Grupas "Goran Gora & The Yrs" šīs vasaras noslēpumainākais koncerts, un samtainās balss īpašniece Evija Smagare aizveda ikvienu klausītāju intīmā ceļojumā, kur laikam apstājoties, varēja baudīt grupas skaņdarbus īpašā izpildījumā.

Koncertciklu noslēdza grupa "Gaujarts" ar savu svarīgāko koncertu šovasar. Sarkanraibi paklāji, griestos iekārta kvēlspuldze, dzeja un trīs stāvlampas mežģīņotiem abažūriem.

Šobrīd Spīķeru koncertzāle gatavojas savam pirmajam "Spīķeru festivālam", kas Riga Festival ietvaros notiks augusta pēdējā nedēļā (24.08 – 28.08.). Festivāla programmā būs izcilākie koncertzāles pirmās sezonas koncerti kā arī pavisam īpaši vakari koncertzāles pagalmā – "Džeza nakts" kā arī pasaulē muzikālākās pandas ar savu programmu "Insperimenti. Intīms eksperiments ar Instrumentiem", kurā piedalīsies arī valsts kamerorķestra "Sinfonietta Rīga" mūziķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu