Eminems jau piekto nedēļu numur 1 (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa zvaigznes Eminema (Eminem) jaunākais studijas albums "Recovery" jau piekto nedēļu atrodas ASV pieprasītāko mūzikas albumu "Billboard 200" augšgalā, ziņo Billboard.com.

"Recovery" piektajā izdošanas nedēļā pārdots 187 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Tikai nedaudz no Eminema atpalicis repera Rika Rosa (Rick Ross) jaunākais studijas darbs "Teflon Don". Rosa, īstajā vārdā Viljama Leonarda Robertsa (William Leonard Roberts II), ceturtais soloalbums pirmajā nedēļā pārdots 176 000 eksemplāros. Ļoti cienījami. Arī iepriekšējais Rosa albums "Deeper Than Rap" pirmajā izdošanas nedēļā uzrādīja labus rezultātus - 158 000 kopiju un numur 1.

Rosa 2008.gada albums "Trilla" arī uzkāpa līdz 1. pozīcijai ar 198 000 pārdotām albuma kopijām, savukārt 2006. gada "Port of Miami" to pašu paveica ar 187 000 kopijām.

Amerikāņu dziedātājas Šerilas Krovas (Sheryl Crow) jaunākais albums "100 Miles From Memphis", kurā deviņkārtējā "Grammy" balvas laureāte pievēršas savai bērnības dienu mūzikai - soulmūzikai, ar 55 000 debitē 3.vietā. Albumu producējis amerikāņu ģitārists Doils Bramhols (Doyle Bramhall II), kurš strādājis ar Ēriku Kleptonu, un Džastins Stenlijs (Justin Stanley), kurš strādājis ar "The Vines" un Marku Ronsonu. Albums galvenokārt ierakstīts "dzīvajā", nepārrakstot katru dziesmu vairākas reizes.

Bērnu auditorijai paredzētā popmūzikas izlase "Kidz Bop 18" kā jaunums 5.vietā ar 43 000 kopiju, savukārt pusaudžu fani savu mīluļus "The Jonas Brothers" nogādājuši 7.vietā ar aktuālo Disneja studijas seriāla "Jonas L.A." skaņu celiņu. Jāpiebilst, ka brāļu trio iepriekšējais ieraksts "Lines, Vines and Trying Times" pirms gada pārliecinoši iekaroja topa 1.vietu ar 247 000 kopijām.

"Teflon Don"
"Teflon Don" Foto: Publicitātes foto

23 gadus vecais kanādiešu reperis Dreiks (Drake) jeb pilnajā vārdā Obrijs Dreiks Greiems ar debijas albumu "Thank Me Later" noslīdējis uz 4.vietu (47 000), bet Džastins Bībers ar "My World 2.0" numur 6 (39 000).

Kopējie pagājušās nedēļas albumu pārdošanas rezultāti ir 5,3 miljoni, kas ir par 2% vairāk, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, un par 15% mazāk, salīdzinot ar šo pašu periodu pagājušajā gadā.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu