Pinka nokrīt no skatuves (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijā, vēsturiskajā Nirnbergas pilsētā ceturtdien, 15. jūlijā notikušais koncerts amerikāņu dziedātājai Pinkai (Pink) beidzies ar vairākām traumām, proti, izpildot kādu akrobātisku triku, viņa izkritusi no drošības trošu iejūga un nogāzusies no skatuves, atsisdamās pret barjerām un gūdama sasitumus, vēsta NME (skat.video).

Pēc kritiena Pinka pati saviem spēkiem uzkāpusi atpakaļ uz skatuves, tomēr koncertu turpināt nav spējusi.

Vēlāk gan savā mikroblogu vietnes "Twitter" blogā dziedātāja atvainojusies par starpgadījumu un nomierinājusi fanus, ka viņas veselībai nekas nedraud. Kā izrādās, viņa neesot lauzusi nevienu kaulu un vienīgie miesas bojājumi bijuši stipri nobrāzumi.

Tie, kas bijuši dziedātājas 2006.gada koncertā Rīgā, visticamāk, atceras, ka viens no Pinkas šova galvenajiem elementiem bija gaisa akrobātika. Gluži kā cirka māksliniece, ietinusies samta palagos, Pinka droši pacēlās virs skatuves un skatītāju galvām, lai veiktu dažādus diezgan riskantus un sarežģītus gaisa akrobātikas trikus.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu