"Apvedceļš" 10 gadu jubilejas festivāls (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 17. jūlijā plkst. 18.00 Smiltenē, Jāņukalna estrādē sāksies Latvijā populārās šlāgermūzikas grupas "Apvedceļš" 10 gadu jubilejas festivāls.

Festivālā  piedalīsies “Apvedceļa” draugi : „Kantoris 04”, „Zeļļi”, „Credo”, Aldis Rullis & „Emburgas Zēni”, ”Linga”, Normunds Rutulis, DJ Sirmais un citi viesi. Jubilejas festivālu vadīs Latvijas Radio 2 direktors Armins Ronis.

Dienā, plkst. 14.00 Smiltenes mazos lustētājus priecēs “Apvedceļa” viesi “Dzeguzīte” un Ēriks Balodis.

Par “Apvedceļa” dzimšanas dienu tiek uzskatīts 2000. gada rudens, kad grupas solists Jānis Krūmiņš uz ielas nejauši satikās ar Armandu Leimani un vienojās veidot muzikālu vienību, kas realizētu Jāņa Krūmiņa muzikālās idejas.

Grupā  “Apvedceļš” spēlē pieci domubiedri no Smiltenes- Jānis Krūmiņš, Armands Leimanis, Andis Mincis, Mareks Siliņš un Juris Paleps.

 „Apvedceļa” programmā pārsvarā ir Jāņa Krūmiņa sacerētas dziesmas, bet par prieku klausītājiem tiek spēlēti arī daudzi visiem pazīstami  mūzikas hīti no  citu izpildītāju repertuāra. Desmit gadu laikā ir izdoti  6 CD un viens singls, dziesmas iekļautas dažādās mūzikas ierakstu izlasēs.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties visā Latvijā "Biļešu Servisa" kasēs. Biļešu cenas iepriekšpārdošanā Ls2,50, sarīkojuma dienā Ls4.00

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu