Ansis Klintsons talko Bērnu slimnīcā kopā ar TV3 kolēģiem (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sestdien, 21. aprīlī, Lielās talkas ietvaros TV3, Star FM un Viasat darbinieku komanda agrā rīta stundā, apbruņojušies ar grābekļiem, maisiem un cimdiem, devās uz Bērnu klīniskā universitātes slimnīcu, kur grāba lapas, vāca nolauztos zarus un atkritumus. Īpaši pacilāts noskaņojums uz labiem darbiem bija arī Star FM dīdžejam un TV3 laika ziņu moderatoram Ansim Klintsonam.

Sarunā ar TVNET Klintsons pastāstīja, ka Lielās talkas diena viņam sākusies jau sešos no rīta. «Negribu teikt, ka man bija grūtības piecelties. Arī pārējie kolēģi no TV3, Star FM un Viasat jau agri no rīta bija uz strīpas. Visi satikāmies TV3 lielajā mājā. Mūsu kolektīvam bija viss ļoti labi noorganizēts, gan cimdiņi, gan maisi sarūpēti. Tik patīkama rosība kā skudru pūznī. Tādēļ visi, kuriem nav steidzīgas reportāžas, devās uz Bērnu slimnīcu,» par īpašo Lielās talkas atmosfēru stāsta Ansis Klintsons.

Viasat vadītājs Baltijas valstīs Raivo Rosts ar pērno lapu maisu uz pleca
Viasat vadītājs Baltijas valstīs Raivo Rosts ar pērno lapu maisu uz pleca Foto: TVNET

Viņš pats slimnīcas parkā grāba lapas, vāca kritušos kokus un zarus. «Bērnu slimnīcas teritorijā, salīdzinot ar citām Latvijas vietām, gods un slava, ir kārtīgs. Te nav īpaši netīrs, bet jāpalīdz sakopt vide, lai bērniem, kuri šeit uzlabo veselību, ir iespēja pastaigāties pa sakoptu parku. Man prieks, ka TV3 kolēģi uz talku ir atveduši arī savus bērnus. Viņiem tā ir lieliska audzināšanas stunda, jo bērni paši, rosoties pa talku, izturēsies pret vidi daudz saudzīgāk un nemēslos, kur pagadās,» teic Klintsons un piebilst, ka Lielā talka ir lieliska iespēja, lai kaimiņš ar kaimiņu iepazītos.

Mazākos talkotājus uzmundrināja "Pasaku nama" varoņi - kurmis, puķu meitene un zaķis
Mazākos talkotājus uzmundrināja "Pasaku nama" varoņi - kurmis, puķu meitene un zaķis Foto: TVNET

«Pēc tam, kad kopā ar kolēģiem pabeigšu sakopt Bērnu slimnīcas parka teritoriju, došos uz savu dzīvesvietu Juglā un turpināšu talkot,» atklāj TV3 laika ziņu moderators. Pēc tam, kad parka teritorija bija sakopta, Ansis pie sagrābto lapu maisiem kopā ar operatoriem ierakstīja arī TV3 laika ziņu sižetu.

Pavisam no kompānijas MTG medijiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas parku sakopa 60 darbinieki.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu