Notiks "Positivus" ieskaņas pasākums (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīt, 16. jūnijā, no plkst. 19:00 Positivus festivāla apmeklētāji, draugi un sadarbības partneri tiek aicināti uz Peldošo darbnīcu Andrejsalā, kur tieši mēnesi pirms Positivus festivāla notiks festivāla ieskaņas pasākums. Ieskaņas ballītes viesi dāvanā saņems Goran Gora and The Yrs jauno albumu Mystyrys Yrs.

Positivus ieskaņas pasākumā  albums Mystyrys Yrs plašākai publikai būs pieejams pirmoreiz, tiesa, ierobežotā daudzumā. Peldošajā darbnīcā ar muzikālu uzstāšanos klātesošos priecēs vairāki mākslinieki – vispirms publiku iesildīs Andis Grīva, pēc tam dziesmas no jaunā albuma atskaņos Goran Gora and The Yrs, bet ballītes noslēgumā uzstāsies festivāla šā gada viesi – grupa Astro’n’out.

Jau no plkst.19:00 pie Peldošās darbnīcas īpašā Red Bull mūzikas auto Volvo Sugga, kas aprīkots ar DJ skaņas sistēmu, par lielisku atmosfēru rūpēsies Toms Grēviņš. Šis ir vienīgais Volvo Sugga eksemplārs pasaulē, kas nedaudz modernizētā veidā joprojām pilda savu tiešo pienākumu – skaņas raidīšanu. Ieskaņas pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties arī homo ecos radošajā darbnīcā, apgleznojot ekoloģisko papīra maisiņu stendus, kas pēcāk tiks izstādīti Positivus festivāla teritorijā. 

Positivus festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS un UNKLE live. 

Biļetes uz festivālu nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Patlaban divu dienu biļete maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Tuvojoties festivālam, divu dienu biļete kļūs dārgāka. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00.

Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 26,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 30,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete – Ls 4,50. Bērnu Salas ieejas biļete – Ls 3,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.  

POSITIVUS FESTIVĀLA 2010 apstiprinātie mākslinieki: 

MUSE (UK)

SCISSOR SISTERS (US)

UNKLE live (UK) 

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR (IE)

ASTRO'N'OUT (LV)

AUTUMN OWLS (IE)

ALISE JOSTE (LV)

BAD APPLES (EE)

BENJI B (UK)

EL MARS (LV)

EVERYTHING IS MADE IN CHINA (RU)

EWERT AND THE TWO DRAGONS (EE)

GIULIA Y LOS TELLARINI (ES)

HAPPYENDLESS (LT)

LADY DAISEY (DE)

KIRA KIRA (IS)

MARTIN CONFUSED (LV)

MONA DE BO (LV)

POPIDIOT (EE)

PRINCE AND CROSBY (LV, US)

SONS OF NOEL AND ADRIAN (UK)

STORNOWAY (UK)

SOUNDARCADE (LV)

SPB (LV)

SVJATA VATRA  (EE, UA)

TEN BEARS (UK)

THE CLIMBERS (UK)

THE GIN RIOTS (UK)

THE MISERABLE RICH (UK)

TRIĀNAS PARKS (LV)

TRAMPLĪNI (LV)

100 BALTAS DVĒSELES (LV)

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu