"Positivus festivāls" atklāj vēl divus viesmāksliniekus (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar mūzikas un mākslas festivālā "Positivus festivāls" uzstāsies britu grupas "The Leisure Society" un "Sons Of Noel and Adrian", informēja festivāla sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne.

"The Leisure Society" ir Lielbritānijas grupa, kurā deviņi mūziķi spēlē kontrabasu, vijoli, čellu, flautu, mandolīnu, metalofonu, bungas un citus instrumentus.

Pirmie divi grupas singli no debijas albuma "The Sleeper", kas dienas gaismu ieraudzīja šā gada martā, jau guvuši ievērojamus panākumus Lielbritānijā, bet albumu dāsni slavē praktiski visa mūzikas prese, stāstīja Andžāne, piebilstot, ka grupas mūzikai piemīt neparasti dziļš un maigs skanējums.

"The Leisure Society"
"The Leisure Society" Foto: Publicitātes foto

Savukārt "Sons Of Noel and Adrian" ir eksperimentāla folkgrupa no Lielbritānijas, kurā spēlē "The Leisure Society" līderis Niks Hemmings un vēl 11 citi mūziķi. Šīs grupas pirmais albums klajā nācis aprīlī, taču mūziķi jau paguvuši sākt aktīvu koncertdzīvi un uzstājušies vairākos festivālos ne tikai dzimtajā Lielbritānijā, bet arī citur, iekarojot neviltotas klausītāju simpātijas.

"Positivus festivālā" uzstāsies arī Mobijs, "Prāta vētra", Šaineda O''Konora, Pīts Dohertijs, Lielbritānijas grupa "The Whip", Ebonija Tomase jeb "Ebony Bones", Austrālijas grupa "The Happy Endings", kā arī daudzi pašmāju mākslinieki.

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā "Positivus festivāls" šovasar notiks 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā.

Šogad festivālā būs vismaz piecas mūzikas, mākslas un kino skatuves, uz kurām kopumā uzstāsies gandrīz 100 mākslinieku.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivālu nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu