Ronijs Vuds rakstīs soloalbumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"The Rolling Stones" un "The Faces" ģitārists Ronijs Vuds (Ronnie Wood) sācis darbu pie soloalbuma.

Ierakstā piedalīsies "Red Hot Chili Peppers" basģitārists Flī un to producēs bijušais grupas "Black Grape" mūziķis Denijs Seibers.

Gaidāms, ka albums nāks klajā vēl šogad.

"Ronijs ir aizvadījis nemierīgu gadu, tāpēc viņam ir daudz par ko rakstīt," žurnālistiem pavēstījusi kāda informēta persona.

Pirms gada 63 gadus vecais Vuds, kurš ir alkoholiķis, atsāka dzert un aizbēga no ģimenes ar mīļāko – divdesmitgadīgo oficianti Jekaterinu Ivanovu. Šis sānsolis lika Vuda sievai Džo iesniegt šķiršanās pieteikumu un beigt 23 gadus ilgušo laulību. Tikmēr plānotā grupas "The Faces" apvienošanās vairākiem koncertiem pagaidām ir atcelta. 1969. gadā dibinātās grupas oriģinālā sastāva dalībnieki Rods Stjuarts, Ronijs Vuds un Īans Maklagans nav spējuši vienoties par basģitāristu, kas varētu aizstāt 1997. gadā mirušo Roniju Leinu.

Rods Stjuarts vēlējās uzaicināt savas pavadošās grupas basģitāristu, Īans Maklagans bija sācis sarunas ar "The Sex Pistols" dalībnieku Glenu Metloku, bet Ronijs Vuds gribēja grupā redzēt Flī no "Red Hot Chili Peppers". Galu galā Rods Stjuarts paziņoja, ka vēlas arī turpmāk koncentrēties uz savu solokarjeru, nevis uz "The Faces" atjaunošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu