Busuli uz Maskavu pavada vairāki desmiti atbalstītāju (113)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāju Intaru Busuli kopā ar grupu no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas pavadīja vairāki desmiti atbalstītāju.

Busulis ar savu komandu šodien devās uz Maskavu, lai divu nedēļu laikā nodotos intensīviem mēģinājumiem starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam.

"Latvijas Krājbankas" filiālē Centrālajā dzelzceļa stacijā Busulim uzdāvināja kredītkarti, bet "Narvesen" kioskā dziedātājs ar savu komandu piepildīja īpašu koferi ar veikala labumiem, kas tiks ņemti līdzi uz Maskavu.

Uz pirmā perona Busulis atvadījās no saviem līdzjutējiem un žurnālistiem, kopā ar grupu nodziedot dziesmu "Probka", kuru izpildīs Eirovīzijas konkursā. Dziesmas "Probka" teksta autors ir Sergejs Timofejevs, bet mūzikas autors - Kārlis Lācis.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss Maskavā notiks no 12.maija līdz 16.maijam.

Busulis starptautiskajā Eirovīzijas konkursā piedalīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14.maijā, ar trešo kārtas numuru, un sacentīsies ar Horvātiju, Īriju, Serbiju, Poliju, Norvēģiju, Kipru, Slovākiju, Dāniju, Slovēniju, Ungāriju, Azerbaidžānu, Grieķiju, Lietuvu, Moldovu, Albāniju, Ukrainu, Igauniju un Nīderlandi.

Savukārt pirmajā pusfinālā, kas notiks 12.maijā, par iekļūšanu finālā sacentīsies Melnkalne, Čehija, Beļģija, Baltkrievija, Zviedrija, Armēnija, Andora, Šveice, Turcija, Izraēla, Bulgārija, Īslande, Maķedonija, Rumānija, Somija, Portugāle, Malta un Bosnija-Hercegovina.

Konkursa fināls notiks 16.maijā.

Komentāri (113)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu