Reperis Riks Ross atkal numur 1! (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Amerikāņu reperis Riks Ross (Rick Ross), jeb īstajā vārdā Viljamss Leonards Roberts (William Leonard Roberts II) šonedēļ ar savu jaunāko studijas veikumu "Deeper Than Rap" (158 000 kopijas) viegli iekarojis "Billboard 200" albumu topa virsotni.

Rosa iepriekšējais albums "Trilla" (2008. gads) arī uzkāpa līdz 1. pozīcijai ar 198 000 pārdotām albuma kopijām, savukārt 2006. gada "Port of Miami" to pašu paveica ar 187 000 kopijām.

Popzvaigznes Mailijas Sairusas (Miley Cyrus) skaņu celiņš nule kā uz ekrāniem nonākušajai filmai "Hannah Montana: The Movie" šonedēļ zaudējis savas līderpozīcijas. "Hannah Montana: the Movie" pagājušonedēļ bija pirmais skaņu celiņš, kas šogad iekarojis 1. vietu. 2008. gadā tas izdevās trīs filmu diskiem: "Juno," "Mamma Mia!" un"Twilight".

"Hannah Montana: the Movie" ir pirmais skaņu celiņš, kas šogad iekarojis 1. vietu. 2008. gadā tas izdevās trīs filmu diskiem: "Juno," "Mamma Mia!" un"Twilight".
"Hannah Montana: the Movie" ir pirmais skaņu celiņš, kas šogad iekarojis 1. vietu. 2008. gadā tas izdevās trīs filmu diskiem: "Juno," "Mamma Mia!" un"Twilight". Foto: www.flickr.com

Jaunākais grupas Depeche Mode albums , kas iznāca 20.aprīlī spējis uzkāpt līdz topa 3. vietai, kas ir otrs labākais panākums kopš 1993. gada "Songs of Faith and Devotion", kas toreiz debitēja 1. vietā.

Jaunais reperis Ašers Rots (Asher Roth), kura hits "I Love College" kļuvis par vienu no pēdējo nedēļu "karstākajiem" grāvējiem, ar savu debijas plati "Asleep in the Bread Aisle" augstajā 5. vietā.

Viena no pasaules pelnošākajām mūzikas grupām - popkantri apvienība "Rascal Flatts", kas pirms divām nedēļām pārliecinoši ierindojusies ASV albumu topa pirmajā pozīcijā, šonedēļ ar jauno "Unstoppable" noslīdējusi uz 10. vietu (68 000).

Singlu konkurencē virsotnē ceturto nedēļu pēc kārtas hiphopa kolektīvs Black Eyed Peas ar jauno singlu "Boom Boom Pow".

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu