Lady GaGa nesatricināma (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Šonedēļ Apvienotās Karalistes singlu un albumu topā līderos izvirzījusies Lady GaGa, kuras debijas albums "The Fame" pakāpies no 3. uz 1. vietu.

Līdz ar to 23 gadus vecā Lady GaGa šonedēļ ir līdere gan singlu (trešo nedēļu pēc kārtas ar "Poker Face"), gan albumu konkurencē.

Savulaik populārās zēnu popgrupas Boyzone dziedātāja Ronana Kītinga veltījuma albums visām mātēm "Songs For My Mother" (Polydor/Universal) noslīdējis no 2. uz 4. vietu, no 5. uz 3. pakāpusies grupas "Eurythmics" sejas Enijas Lenoksas labāko dziesmu izlase "The Annie Lennox Collection", savukārt topa ilgdzīvotāji Kings of Leon ar "Only By The Night" (Hand Me Down/Sony BMG) atkal uzkāpuši līdz 2. vietai.

Augstākais jaunums albumu topā ir repera Flo Rida jaunākais studijas veikums "Roots (Route of Overcoming The Struggle)" (Atlantic) - 5.vietā.

35. vietā jaunā amerikāņu popgrupa Metro Station ar "Metro Station".
35. vietā jaunā amerikāņu popgrupa Metro Station ar "Metro Station". Foto: Publicitātes foto

Mūzikas leģendas Leonarda Koena (Leonard Cohen) "Live In London" koncertieraksts debitē 19. vietā. Britu dziedātāja P.Dž. Hārvija (PJ Harvey) sadarbībā ar ilggadējo partneri un draugu Džonu Perišu (John Parish) pagājušonedēļ izdevusi jaunu studijas albumu "A Woman A Man Walked By" (Island Records) - tas debitējis tikai 25. vietā (skat. audio).

35. vietā jaunā amerikāņu popgrupa Metro Station ar "Metro Station". Interesanti, ka grupā dzied un ģitāru spēlē slavenās pusaudžu popdīvas Mailijas Sairusas brālis Treiss (Trace Cyrus). Singlu konkurencē pirmo vietu trešo nedēļu pēc kārtas saglabājusi Lady GaGa ar "Poker Face" (Interscope/Universal). 2. vietu saglabājis pagājušās nedēļas jaunums - kolorītās Londonas rokgrupas The Noisettes singls "Don''t Upset The Rhythm (go Baby Go)". Grupas galvenais trumpis ir melnādainā soliste un basģitāriste Šinga Šoniva (Shingai Shoniwa), kas 2007. gadā debitēja ar plati "What''s the Time Mr. Wolf?" un lielisko singlu "Don''t Give Up". Jaunais grupas albums "Wild Young Hearts" tiks izdots 20. aprīlī. Lielbritānijas raidkorporācijas BBC veidotā saraksta "2009.gada Skaņas" ("Sound of 2009") piektās vietas ieguvējs britu elektropopmūzikas duets La Roux ar "In For The Kill" (Polydor/Universal) turpina uzrādīt labus pārdošanas rezultātus - kāpums no 11. uz 7. vietu.

Ārpus Top20 jaunumi no Džeka Penjates (Jack Penate) ar "Tonight''s Today", Doves "Kingdom Of Rust", Flo Rida Ft Wynter "Sugar" un Lady Sovereign "So Human".

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu