Vic Anselmo piedāvā jaunu video, dosies Eiropas tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju dziedātāja Vic Anselmo, īstajā vārdā Viktorija Kukule, martā dosies Eiropas koncerttūrē, lai iepazīstinātu klausītājus ar savu jauno albumu «In My Fragile», informē dziedātājas menedžeris Hermanis Rigmants.

Dziedātāja ar pērn augustā vācu leibla «Danse Macabre» paspārnē izdoto dziesmu albumu iepazīstinās klausītājus dažādās Eiropas pilsētās, sniedzot koncertus Polijā, Vācijā, Čehijā un Nīderlandē.

Vic Anselmo patlaban dzīvo Vācijā, kur notiek lielākā daļa koncertu. Savas jaunās Eiropas koncerttūres laikā dziedātāja uzstāsies arī Latvijā, marta sākumā viesojoties Jelgavā, Rīgā un Liepājā. 7. martā BJMK Jelgavā, 9. martā «Nabaklab» Rīgā un 10. martā Liepājas «Fontaine Palace».

Dziedātājas Vic Anselmo izpildītā mūzika ir ļoti eklektiska. Dažādu stilu jaukšana izpaužas ne tikai daudzajās albuma dziesmās, bet iezīmējas arī katrā kompozīcijā atsevišķi, piedāvājot klausītājam muzikālu piedzīvojumu no liriskas popdziesmas līdz metālam un no mūzikla līdz avangardam.

Vienlaikus gatavojoties turnejai, ir tapis dziedātājas Vic Anselmo videoklips dziesmai «Horizon». Videoklipa režisors ir fotomāklslinieks Aleksandrs Trinitatovs
(www.fotoninja.lv).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu