Kaiser Chiefs bundzinieks strādā ar Duran Duran

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Britu grupas "Kaiser Chiefs" bundzinieks un dziesmu autors Niks Hodžsons ir sarakstījis vairākas dziesmas kopā ar grupu "Duran Duran" tās jaunajam albumam.

Grupa šobrīd strādā ierakstu studijā kopā ar britu mūzikas producentu Marku Ronsonu, kas arī ielūdza Hodžsonu piedalīties jaunā albuma tapšanā.

"Pirms nedēļas es piezvanīju Nikam un pajautāju, vai viņš gribētu pastrādāt kopā ar "Duran Duran" un uzrakstīt kādu dziesmu," Ronsons stāstīja mūzikas žurnālam "New Musical Express". "Viņš to nekad nav darījis iepriekš, jo viņš raksta tikai kopā ar Rikiju (Vilsonu) un savu grupu, taču es nodomāju, ka tas ir diezgan jēdzīgi - es varu iztēloties daudzas "Kaiser Chiefs" dziesmas, ko pirms 25 gadiem varētu ierakstīt "Duran Duran"."

Pēc Ronsona vārdiem, Hodžsons strādāja ar grupu piecas vai sešas stundas un sarakstīja trīs kopīgas dziesmas. "Viena ir diezgan "roķīga", cita - itāļu disko stilā," viņš atklāja. "Es teiktu, ka divas no tām noteikti tiks iekļautas albumā."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu