Osama bin Ladens vēlējies precēt Vitniju Hjūstoni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Teroristu grupējuma «Al-Qaeda» līderis Osama bin Ladens bijis Vitnijas Hjūstones cienītājs un pat teicis, ka vēlētos ar viņu apprecēties, apgalvo terorista bijusī draudzene. Rakstniece Kola Būfa atklājusi, ka bin Ladens bieži runājis par savu vēlēšanos doties uz ASV un tikties ar Hjūstoni, kad rakstniece 1996.gadā vairākus mēnešus pavadījusi viņa Marokas īpašumā. Terorists bijis gatavs tērēt «milzīgu daudzumu naudas», lai savu vēlēšanos piepildītu.

«Viņš teica, ka viņam ir milzīga iekāre pret Vitniju Hjūstoni, un, kaut arī mūziku uzskatīja par ļaunu, viņš teica, ka esot gatavs tērēt milzīgu daudzumu naudas, lai dotos uz Ameriku un censtos ar viņu satikties,» autobiogrāfijā «Diary of a Lost Girl: The Autobiography of Kola Boof» raksta Būfa.

«Viņš teica, ka vēloties Vitnijai Hjūstonei uzdāvināt lielu savrupmāju viņa Hartūmas īpašumā. Viņš man pastāstīja, ka Vitnijas dēļ būtu gatavs atteikties no saviem aizspriedumiem pret ādas krāsu un padarīt viņu par vienu no savām sievām,» raksta Būfa.

Bin Ladens esot bieži teicis, cik skaista ir Hjūstone un ka viņa noteikti padevusies amerikāņu kultūras ideoloģiskajai apstrādei.

«Viņš regulāri pieminēja Vitnijas Hjūstones vārdu. Cik viņa ir skaista, cik viņai jauks smaids, cik patiesi islāmiska viņa ir, taču padevusies amerikāņu kultūras un vīra Bobija Brauna ideoloģiskajai apstrādei.

Osama runāja par viņas vīra nogalināšanu, ja vien būtu pieņemami nogalināt sievietes vīru,»

Būfa atklāj autobiogrāfijā.

Bin Ladens pēc desmit gadu ilgas slēpšanās tika nogalināts Abotābādā, Pakistānā, 2011.gada maijā.

Hjūstone mira sestdien 48 gadu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu