Varasiestādes nekomentēs Hjūstones autopsijas rezultātus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sestdien mūžībā aizgājušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) autopsijas rezultāti netiks komentēti, līdz nebūs saņemti galīgie toksikoloģisko analīžu rezultāti, svētdien paziņojis Losandželosas apgabala Kriminālizmeklēšanas birojs. Jau ziņots, ka 48 gadus vecā soulmūzikas dziedātāja tika atrasta mirusi sestdien viesnīcas numurā Beverlihilsā.

Viņas nāves cēlonis pagaidām nav skaidrs, bet vietējā policija paziņoja, ka nav redzamas kādas noziedzīga nodarījuma pazīmes, ko apliecināja arī Losandželosas apgabala Kriminālizmeklēšanas biroja direktora vietnieks Eds Vinters.

Jautāts par medijos izskanējušajām ziņām, ka pie Hjūstones viesnīcas istabā nāves brīdī atradušās vairākas recepšu medikamentu pudelītes, Vinters paziņoja, ka šo informāciju nekomentēs.

Viņš norādīja, ka toksikoloģijas analīžu rezultāti varētu tikt publiskoti pēc sešām līdz astoņām nedēļām, un līdz tam laikam varasiestādes nekādus komentārus par Hjūstones autopsijas rezultātiem neizteiks.

Līdzīgi varasiestādes rīkojās arī, izmeklējot amerikāņu aktrises Britānijas Mērfijas un popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāves apstākļus.

Jautāts par to, vai tiek izmeklēta arī pašnāvības iespēja, Vinters norādīja, ka tiek aplūkoti visi šīs lietas aspekti un plašāka informācija varētu būt pieejama trešdien vai ceturtdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu