Rīgā koncertēs Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20.martā Rīgas Kongresu namā notiks ekstravagantā Krievijas dziedātāja, dejotāja un horeogrāfa Borisa Moisejeva koncerts, informēja SIA "Makroconcert" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Moisejevs koncertā skatītājus iepazīstinās ar savu jauno programmu, kurai dots nosaukums "Deserts".

Koncerts solās būt īpaši krāšņs un pārsteigumiem bagāts, pateicoties tā interesantajiem viesiem. Proti, šovā piedalīsies deju grupa "Premjer-baļet", vokāli dejojošais duets "Dinamo" un cirka "Du Soleil" zvaigznes.

Moisejeva koncerti Latvijā jau kļuvuši par nemainīgu tradīciju, un pēdējo reizi mākslinieks Latvijā viesojās pērnā gada vasarā.

Viņa dziesmas un videoklipi šokē, aizkustina, sajūsmina vai pat izraisa nepatiku, taču reti kurš paliek vienaldzīgs, iepazīstoties ar visai izaicinošā dziedātāja muzikālo daiļradi, apgalvoja Rutkovska.

Moisejevu plaši pazīstamu padarījusi ne tikai mūzika, bet arī citas uzmanību piesaistošas mākslinieka pašizpausmes. Dziedātājs vairākkārt filmējies kino, sarakstījis grāmatu, pievērsies gleznošanai, regulāri piedalās dažādos raidījumos un šovos, tostarp televīzijas projektā "Divas zvaigznes" pārī ar komiķi Jeļenu Vorobeju.

Viesojoties Rīgas Kongresu namā, dziedātājs izpildīs gan savas populārākās dziesmas, gan iepazīstinās ar savu jaunāko veikumu muzikālajā lauciņā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu