Izlozēta «Eirodziesma 2012» finālistu uzstāšanās secība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien Latvijas Televīzijā (LTV) tika izlozēta Eirovīzijas nacionālās atlases jeb «Eirodziesma 2012» mūziķu uzstāšanās secība konkursa fināla posmā.

Ar pirmo kārtas numuru Eirovīzijas nacionālajā atlasē uzstāsies Rūta Dūduma ar dziesmu «My World», 2.kārtas numuru izlozēja Samanta Tīna un Dāvids Kalandija, kuri uzstāsies ar dziesmu «I Want You Back», trešie uzstāsies grupa «PeR» ar dziesmu «Disco Superfly», ceturtie būs grupa «Triānas parks» ar dziesmu «Stars Are My Family», 5.kārtas numurs tika Paulai Dukurei ar dziesmu «Celebration».

Sestais uzstāsies Andris Ābelīte ar dziesmu «We Can Change The World», savukārt Anmary ar dziesmu «Beautiful Song» izlozēja 7.kārtas numuru. Astotā atlasē uzstāsies Elizabete Zagorska ar dziesmu «You Are a Star», devītie būs grupa «Mad Show Boys» ar dziesmu «Music Thief», bet pusfinālu noslēgs Roberts Pētersons ar dziesmu «She's a Queen».

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls LTV 1.kanāla tiešraidē no Ventspils teātra nama «Jūras vārti» notiks 18.februārī. Saistībā ar to, ka 18.februārī notiks arī tautas nobalsošana par likumprojektu «Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē», «Eirodziesmas 2012» tiešraide LTV 1.kanālā būs plkst.19, kad notiks fināls. Savukārt uzreiz pēc raidījuma «Panorāma» sekos «Eirodziesmas 2012» superfināls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu