Makartnijs un Stārs kopā uzstāsies labdarības koncertā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Eksbītli sers Pols Makartnijs un Ringo Stārs aprīlī kopā uzstāsies labdarības koncertā Ņujorkā.

Makartnijs būs Deivida Linča fonda organizētā labdarības koncerta galvenais dalībnieks, savukārt viņa bijušais grupas biedrs Stārs ir īpašo viesu sarakstā.

Koncerts norisināsies 4.aprīlī Ņujorkas koncertzālē "Radio City Music Hall".

Lai arī fonda pārstāvis sacīja, ka faniem nāksies mazliet paciesties, lai uzzinātu, vai Makartnijs un Stārs labdarības pasākumā uzstāsies kopā, organizācijas britu pārstāvis nesen paziņojis, ka viņi pilnīgi noteikti izpildīs vismaz vienu dziesmu.

Deivida Linča fonds nodarbojas ar transcendentālās meditācijas bērnu apmācības popularizēšanu. Koncertā iegūtā nauda tiks ziedota, lai iemācītu meditēt vienam miljonam bērnu, kas pieder riska grupai.

Pols Makartnijs, kas transcendentālo meditāciju praktizē jau 40 gadus, paziņojumā par piedalīšanos labdarības koncertā izteica cerību, ka iegūtie līdzekļi palīdzēs bērniem iegūt gabaliņu paradīzes šajā skarbajā pasaulē. "Es jūtos ļoti priecīgs, ka varēšu būt šā pasākuma daļa. Es uzskatu, ka labdarība ir brīnišķīga lieta," viņš piebilda.

Biļetes uz koncertu, kurā uzstāsies arī Šerila Krova, Mobijs, Donovans un Edijs Veders no grupas "Pearl Jam", pārdošanā nonāks pirmdien.

Pēdējo reizi Ringo Stārs un Pols Makartnijs kopā uzstājās Džordža Harisona piemiņas koncertā 2002.gadā. 1994.gadā Makartnijs, Stārs un Harisons vēl pirms viņa nāves 2001.gadā kopā ierakstīja materiālu, kas vēlāk izveidoja trīs kompilatīvus albumus "Anthology".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu