Flo Rida un Svifta saglabā līderpozīcijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV pārdotāko albumu un singlu topā šonedēļ bez lielām izmaiņām - virsotnē noturējusies gan jaunā amerikāņu popkantri zvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) ar "Fearless" (62 000 kopiju), gan reperis Flo Rida ar "Right Round".

Sviftai šī ir jau 10. nedēļa topa virsotnē, vienīgais albums, kas ir spējis šādu rezultātu uzrādīt veselas 12 nedēļas, ir Santanas 1999. gada "Supernatural".

Albumu topa augstākais jaunpienācējs 2. vietā ir 56 gadus vecais soulmūziķis Čārlijs Vilsons (Charlie Wilson) ar "Uncle Charlie" (58 000). Vilsona albumā piedalās vairāki aktuālākie R&B skatuves mākslinieki un producenti - "The Underdogs", "Stargate", "T-Pain" un "The Platinum Brothers". Denveras poproka kolektīvs The Fray ar 53 000 pārdotām albuma "The Fray" kopijām 3. vietā.

Albumu topa augstākais jaunpienācējs 2. vietā ir 56 gadus vecais soulmūziķis Čārlijs Vilsons (Charlie Wilson) ar "Uncle Charlie"
Albumu topa augstākais jaunpienācējs 2. vietā ir 56 gadus vecais soulmūziķis Čārlijs Vilsons (Charlie Wilson) ar "Uncle Charlie" Foto: Publicitātes foto

Kopumā pēc ražīgajām "Grammy" un Valentīndienas nedēļām no tirdzniecības viedokļa šī nedēļa bijusi daudz klusāka - Top20 nav būtiski mainījies. Lilija Alena (Lily Allen), Brūss Springstīns (Bruce Springsteen), Adele (Adele), Pinka (Pink), India.Arie, Nickelback - visi ir šeit. Otrs augstākais jaunums meklējams 11. vietā, un tas ir bijušais grupas "The Smiths" dziedātājs Stīvens Patriks Morisejs ar attiecīgi debitējuši savulaik 11. un 27. vietā.

Portlendas, Oregonas trubadūrs M. Ward jeb Mets Vords pēc veiksmīgās sadarbības projektā She & Him ("Volume One" pagājušogad debitēja 71. pozīcijā) ar valdzinošo Holivudas aktrisi un dziedātāju Zūiju Dešanelu (Zooey Deschanel), atgriezies topā pats ar savu jaunāko veikumu "Hold Time" (Merge) - 19 000 eksemplāru un 31. vieta. Dziedātāja iepriekšējais darbs 2006. gadā bija uzkāpis tikai līdz 146. vietai.

Vēl jāmin savulaik slavenās grupas Eurythmics zvaigznes Enijas Lenoksas (Annie Lennox) izlase "Annie Lennox Collection" (Sony) - 34. vietā, kā arī neatkarīgās mūzikas labdarības izlase "Dark Was the Night" (4AD/Beggars) - 49. vietā.

Singlu konkurencē pirmās divas vietas saglabājusi mūzikas izdevniecība "Atlantic Records". Reperis Flo Rida ar "Right Round", kurā izmantots klasisks 1980. gadu Dead Or Alive “You Spin Me Round (Like a Record)" sampls, un skandalozais T.I., piedaloties Džastinam Timberleikam (Justin Timberlake) ar "Dead and Gone".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu