Bukmeikeri: Eirovīzijas atlasē uzvarēs «Mad Show Boys»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Labākās izredzes pārstāvēt Latviju Eirovīzijā ir grupai «Mad Show Boys» ar dziesmu «Music Thief», prognozē «Betsafe» bukmeikeri. Kompānijas vadītājs Latvijā Jānis Trēgers pavēstīja, ka «Mad Show Boys» izredzes ir novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 1,50 jeb vairāk nekā 65% varbūtību.

Otra galvenā favorīte uz uzvaru 2012.gada Eirodziesmas nacionālās atlases finālā ir grupa «PeR» ar dziesmu «Disco Superfly» (koeficients 3,00). Paulas Dukures «Celebration» un Anmary «Beautiful Song» izredzes ir novērtētas attiecīgi ar koeficientiem 3,55 un 6,00.

www.eirovizija.lv

«Iepriekšējo gadu likumsakarības liecina, ka pusfināla uzvarētājs bieži plūc uzvarētāja laurus arī finālā.

Šogad, pat par spīti nepārliecinošajam solista sniegumam, «Mad Show Boys» saņēma augstāko žūrijas novērtējumu pusfinālā. Ja grupa uzlabos sniegumu, uzskatām, ka ar lielu iespējamību finālā varētu būt sagaidāms tās triumfs. Taču, ja favorītu izpildījums neuzlabosies, bet tuvākie konkurenti paspilgtinās šovu, tērpus un sniegumu, ir gaidāma sīva cīņa ar «PeR», kā arī pārsteigumu var sagādāt spēcīgās balss īpašniece Paula Dukure. Prognozējam, ka žūrijas vērtējums «PeR» un Paulas Dukures izpildījumam varētu būt līdzīgs, tāpēc augstāku vietu ieņems izpildītājs ar lielākajām skatītāju simpātijām,» prognozes izskaidroja bukmeikers Roberts Egle.

Jau vēstīts, ka 2012.gada Eirodziesmas nacionālās atlases fināls notiks 18.februārī. Tajā cīņu par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Baku turpinās desmit finālisti: Anmary ar dziesmu «Beautiful Song», Roberts Pētersons ar dziesmu «She's a Queen», Elizabete Zagorska ar dziesmu «You Are a Star», grupa «Mad Show Boys» ar dziesmu «Music Thief», «Triānas parks» ar dziesmu «Stars Are My Family», Samanta Tīna & Dāvids Kalandija ar dziesmu «I Want You Back», «PeR» ar dziesmu «Disco Superfly», Andris Ābelīte ar dziesmu «We Can Change The World», Rūta Dūduma ar dziesmu «My World» un Paula Dukure ar dziesmu «Celebration».


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu