Kremlis noliedz ziņas par Putina privāto ABBA koncertu (42)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kremlis stingri noliedzis ziņas, ka Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins sev noorganizējis privātu zviedru supergrupas ABBA atdarinātāju koncertu.

ABBA atdarinātāju grupas "Bjorn Again" dalībnieki piektdien žurnālistiem pavēstīja, ka viņi septembra beigās Krievijā snieguši slepenu koncertu Putinam.

Tomēr Krievijas premjerministra pārstāvis Dmitrijs Peskovs noliedza ziņas, ka šāds koncerts ar Putina piedalīšanos noticis.

Tomēs ABBA atdarinātāju grupas "Bjorn Again" dalībnieki ir pārliecināti, ka starp stundu garā koncerta skatītājiem bijis Putins.

Grupas menedžeris Rods Stīvens stāstīja, ka koncerts noticis 22.janvārī Putina rezidencē pie Valdaja ezera un par šo uzstāšanos viņi saņēmuši 20 000 sterliņu mārciņu.

Neilgu laiku pirms Ziemassvētkiem Stīvens saņēmis mīklainu telefona zvanu.

"Balss telefonā sacīja: "Kremlis... Krievija... Maskava... mēs gribam jūsu grupu." Es varēju saprast, ka viņš tulko kāda cita vārdus. Es domāju, ka kāds no grupas cenšas mani izjokot, un es teicu, lai viņi man atsūta e-pasta vēstuli," sacīja Stīvens.

Telefona zvans tomēr izrādījās īsts, un mēnesi vēlāk grupa jau ieradās Maskavā.

"Tas bija visdīvainākais koncerts, kāds man jebkad bijis," stāstīja grupas dziedātāja Dženifera Roba, piebilstot, ka grupai bijusi jāiziet ļoti stingra drošība pārbaude.

"Mēs ieradāmies pie mājas, kas izskatījās kā liels cietoksnis ar metāla vārtiem. Mums visas savas mantas bija jāizlaiž caur rentgena mašīnu. Vienu brīdi es izgāju laukā, lai ieelpotu svaigu gaisu, un tur stāvēja vīrs ar automātu un kaut ko sacīja krieviski, ļoti skaidri liekot saprast, ka man nav atļauts kaut kur staigāt apkārt vienai pašai," stāstīja Roba.

Uzstāšanās notikusi telpā ar trim dīvāniem, un kopā ar smokingā tērpto Putinu uzstāšanos vēroja septiņi kungi un kāda dāma, kas, visticamāk, bija Putina sieva.

Roba pieļāva, ka Putins ar dāmu bijuši vienīgie īstie skatītāji, bet pārējie vīrieši bijuši miesassargi.

"Premjerministrs necēlās kājās, bet viņš un viņa sieva, vai arī kas tā bija, dīdījās dīvānā un dziedāja līdzi. Arī visi viņa miesassargi dziedāja līdzi un vicinājās ar rokām," stāstīja Roba.

Grupas uzstāšanās, kurā bija tādi ABBA hiti, kā "Waterloo", "Money, Money, Money", "Dancing Queen" un "Mamma Mia", Krievijas premjeram patikusi.

"Beigās premjerministrs klaigāja "Bravo! Bravo!" un veltīja mums kārtīgus aplausus," par koncertu stāstīja Stīvens.

Iepriekš bijis zināms, ka Putins ir bītlu cienītājs. Kad Pols Makartnijs 2003.gadā sniedza savu pirmo koncertu Maskavā, toreizējais Krievijas prezidents eksbītlu pieņēma Kremlī.

Savukārt tagadējais Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs ir kaismīgs hārdroka fans. Medvedeva mīļāko grupu vidū ir "Deep Purple", "Black Sabbath" un "Led Zeppelin", un viņš kolekcionē savu mīļāko grupu oriģinālās vinila plates.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu