Eirovīzijas otrais pusfināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv/Mārcis Priede

Sestdien, 14.janvārī, Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanāla tiešraidē notiks Eirovīzijas nacionālās atlases jeb «Eirodziesma 2012» otrais pusfināls, kurā tiks noskaidroti tie pieci dalībnieki, kuri piedalīsies «Eirodziesma 2012» finālā. «Eirodziesmas 2012» otrais pusfināls no plkst.21.20 būs skatāms gan LTV 1.kanāla ēterā, gan internetā «www.ltv1.lv», un to vadīs Jolanta Strikaite un Valters Frīdenbergs.

Piecas dziesmas tiks noskaidrotas balsošanas rezultātā

Otrajā pusfinālā piedalīsies kopumā desmit dziesmas - dziesma «Sweet For Me», kuru izpildīs Miks Dukurs un «NBC», dziesma «Better World», kuru izpildīs Valters Gleške un Lība Ēce, dziesma «Get It Started», kuru izpildīs grupa «The 4», dziesma «Beautiful Song», kur izpildīs dziedātāja Anmary.

Tāpat otrajā pusfinālā izskanēs dziesma «Wanna Be With You», kuru izpildīs Paul Swan jeb Pāvels Fomkins, dziesma «She’s a Queen», kuru izpildīs Roberts Pētersons, dziesma «For Father», kuru izpildīs Samanta Tīna, dziesma «You Are a Star», kuru izpildīs Elizabete Zagorska, dziesma «Music Thief», kuru izpilda grupa «Mad Show Boys», un dziesma «Stars Are My Family», kuru izpildīs grupa «Triānas parks».

Tāpat kā pirmajā pusfinālā, arī šoreiz piecas labākās dziesmas tiks noskaidrotas balsošanas rezultātā. Balsot varēs gan televīzijas skatītāji, gan žūrija desmit cilvēku sastāvā. Skatītāju balsošana sāksies pēc pēdējās dziesmas izskanēšanas un balsošanas procesam tiks atvēlētas 15 minūtes.

Eirovīzijas nacionālā konkursa mākslinieciskā padome, tāpat kā pirmajā pusfinālā, balsot nevarēs. Pie saviem pienākumiem tā atgriezīsies pēc pusfināliem, kad kopā ar desmit finālistiem tiks pārrunāti uzlabojumi un ieteicamās izmaiņas dziesmu priekšnesumos.

Pirmais pusfināls

No pirmā pusfinālā uz konkursu finālu tālāk tikusi dziesma «I Want You Back», kuru izpilda Samanta Tīna un Dāvids Kalandija, dziesma «Disco Superfly», kuru izpilda grupa «PeR», dziesma «We Can Change The World», kuru izpilda Andris Ābelīte, «My World», kuru izpilda dziedātāja Rūta Dūduma, un «Celebration», kuru izpilda Paula Dukure.

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls tiešraidē no Ventspils teātra nama «Jūras vārti» notiks 18.februārī. Sakarā ar to, ka 18.februārī notiks arī tautas nobalsošana par likumprojektu «Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē», «Eirodziesmas 2012» tiešraide LTV 1.kanālā būs plkst.19, kad notiks fināls, savukārt uz reiz pēc raidījuma «Panorāma» sekos «Eirodziesma 2012» superfināls.

Eirovīzijas starptautiskais fināls no 22. maija līdz 26. maijam norisināsies Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu