«Opus Pro» sastāvam pievienojušies jauni mūziķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu hārdroka grupas «Opus Pro» sastāvam pievienojušies divi jauni mūziķi, un tā sākusi arī jaunu dziesmu ieskaņošanu, informē grupas dalībnieks Jānis Retenais.

«Opus Pro» gandrīz pēc divu gadu pārtraukuma atsākusi darbu jaunā sastāvā, savam mūziķu pulkam pievienojot ģitāristu Artūru Zemnieku un basģitāristu Jāni Reteno. Tāpat grupā turpina piedalīsies tās solists «Alex» jeb Oļegs Andrejevs, taustiņinstrumentālists Jānis Valters un bundzinieks Juris Veremejs.

Jau rīt grupa klausītāju vērtējumam nodos savu jauno singlu «Mēs būsim kopā arvien». Dziesma ir grupas taustiņinstrumentālista Valtera radīta. Dziesmas nosaukums ir arī simbolisks nosaukums grupas ilgajai klusēšanai gandrīz sešu gadu garumā. Jaunais singls ir klasisks hārdroks, kam raksturīgs īpašais un visiem labi pazīstamais grupas «Opus Pro» skanējums.

Grupa «Opus Pro» ir dibināta 1986.gadā un līdz šim ir izdevusi trīs oficiālus studijas albumus un vienu savu labāko dziesmu izlasi. 2006.gadā tika izdots «Opus Pro» un Aijas Andrejevas kopīgais albums «Tu un es», kas ir arī līdz šim pēdējais grupas veiktais ieraksts.

Plānots, ka februārī grupa klausītājiem piedāvās iepazīties ar vēl citām jaunām dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu