Heilija Viljamsa: "Ir daudz kas sakrājies, ko parādīt" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu poppankgrupa Paramore ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) priekšgalā turpina jaunā albuma sagatavošanu. Iepriekšējais bija 2007. gada veiksmīgais "Riot!".

Kā mēneša sākumā rokmūzikas izdevumam "Kerrang!" pavēstīja grupas ģitārists Džošs Farro (Josh Farro), Paramore jauno studijas albumu plāno ierakstīt dzimtajā Nešvilā. "Es neesmu drošs, kurš producēs plati, pēdējo singlu "Decode" ierakstījām ar Robu Kavallo (Rob Cavallo), kas bija jauki. Mums ļoti gribētos ierakstos panākt to skanējumu, ka ir mūsu koncertos," viņš piebildis.

Atgādinām, ka minētais šā gada singls "Decode" ir galvenais skaņu celiņš pusaudžu vampīrfilmai "Twilight". Filmas mūzikas diskā iekļauta vēl viena grupas dziesma "I Caught Myself". Atgādinām arī, ka 2008. gada novembrī grupa laida klajā koncertierakstu "The Final Riot!", kuram papildus pievienots DVD ar Čikāgas koncertu un ekskluzīvi dokumentāli kadri.

"Džošs ir izdomājis vairākus ļoti foršus ģitāras rifus, kuriem pa virsu es gribētu pēc iespējas ātrāk sākt domāt melodiju un tekstus," komentē grupas seja Heilija Viljamsa. "Saturiski šis būs pavisam savādāks albums, mēs esam daudz ko iemācījušies par cilvēku savstarpējām attiecībām un draudzību vispār. Esmu patīkami satraukta, jo īsti nezinu, ko es sarakstīšu, taču man ir sakrājies daudz kas, ko jums parādīt."

"Mēs iedvesmojamies no pašu dzīves patiesībā," Heilija piebilst. "Tā nav kāda noteikta situācija, grāmata vai tamlīdzīgi. Mēs konstanti uzsūcam jaunas muzikālas idejas, tas mūs vienmēr ir interesējis, taču šoreiz pati dzīve ir iekārtojusies tā, ka ir daudz kas sakrājies."

""Riot!" albums aizgāja ļoti labi, un nav tā, ka mēs to nenovērtējam, taču vēlamies ierakstīt ko labāku," piebilst bundzinieks Zeks Farro (Zac Farro).

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu