Milli Vanilli kļūs par filmas varoņiem (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudā tiks uzņemta biogrāfiska mākslas filma, kas stāstīs par skandalozā popdueta Milli Vanilli gaišo ceļu uz zvaigznēm un vēlāk sekojošo straujo kritienu.

Atgādinām, ka 1988. gadā dibinātais divu vācu tumšādaino puišu duets Milli Vanilli kļuva par vienu no populārākajām grupām pasaulē. ASV duetam izdevās sasniegt topa augstāko ailīti trīs reizes ar singliem "Girl You Know It''s True", "Baby Don''t Forget My Number" un "Blame It On The CD Player". 1990. gada 22. februārī Milli Vanilli saņēma prestižo "Grammy" balvu kā labākā jaunā grupa.

Vēlāk atklājās, ka Milli Vanilli ierakstos balsis ir iedziedājuši pavisam citi cilvēki un Fabriss Morvans (Fabrice Morvan) un Robs Pilatuss (Rob Pilatus) bijuši tikvien kā ar fonogrammu lieliski tēlojoši aktieri. Grupai tika atņemta "Grammy" balva un zaudēta klausītāju uzticība.

Kinolentes režisors un scenārists būs Džefs Natansons (Jeff Nathanson), kurš ir arī Stīvena Spīlberga filmas "Catch Me If You Can" scenārija autors, kurā galvenās lomas tēloja Toms Henks un Leonardo di Kaprio. "Mani vienmēr fascinējuši viltojumi un krāpšanas. Šajā gadījumā ir divi puiši, kas no milzīgas popularitātes, 30 miljoniem pārdotu singlu un 11 miljoniem albumu kļuva par lielāko apsmiekla objektu popmūzikas industrijā," Natansons stāsta intervijā izdevumam "Daily Variety".

Filmas veidošanai jau piekritis dueta dalībnieks Fabriss Morvans un viņa 1998. gadā mirušā kolēģa Roba Pilatusa radinieki.

Milli Vanilli "Girl I''m Gonna Miss You":

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu