Madonna atkal pirmā (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu top 40 sarakstā šonedēļ pirmo vietu atkal iekarojusi Madonna ar jauno singlu "Sorry".

Albumu sarakstā pirmo vietu beidzot zaudējuši jaunie puiši no Arctic Monkeys, dodot vietu amerikāņu romantiskajam dziesminiekam Džekam Džonsonam (Jack Johnson), kura albums "In Between Dreams" pa topu dzīvojas jau 18 nedēļas. Izskatās, ka topa rezultātus būtiski ietekmējis pirms nedēļas notikušais "Brit Awards" balvu pasākums, kurā kā viesis uzstājās arī Džeks Džonsons. Arī KT Tunstall pakāpusies uz trešo vietu, pateicoties dzīvajam priekšnesumam "Brit Awards", tas pats jāsaka par Kaiser Chiefs, Kanje Vestu (Kanye West) un Jam kāpumu uz augšu.

Vienīgais jaunums atrodams 5. vietā - Nīls Daimonds (Neil Diamond) ar "12 Songs".

Singlu top 10 sarakstā, kā jau minēju, ar otro singlu triumfējusi popmūzikas karaliene Madonna. Tūlīt uz pēdām viņai min jaunā Korina Beilija Reja (Corinne Bailey Rae) ar aktuālo "Put Your Records On". Iepriekšējo divu nedēļu līderis vecmeistars Leo Seijers (Leo Sayer) ar 1977. gada hita remiksu noslīdējis uz 3. pozīciju. Kārtējais īru saldo zēnu Westlife garadarbs ir ceturtajā vietā, bet 8. vietā nonācis rokeru The Darkness otrais singls "Is It Just Me".

Morning Runner, Maximo Park, Delays un grupas We Are Scientists singli debitējuši ārpus pirmā desmitnieka.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu