Eirovīzijas dziesmām filmēs videoklipus (22)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamās nedēļas laikā Rīgas kinostudijā notiks Eirovīzijas pusfināla dziesmu videoklipu filmēšana, informēja LTV Sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Langrāts.

No 18.janvāra līdz 20.janvārim Rīgas kinostudijā tiks filmēti Eirovīzijas pusfinālā iekļuvušo dziesmu videoklipi, kas būs redzami abās Eirovīzijas pusfināla norises dienās - 27.janvārī un 3.februārī LTV 1. programmas ēterā.

Langrāts informēja, ka kļuvis zināms latviešu izpildītāju sastāvs Kjella Jenstiga dziesmai "Tomorrov". Dziesmas "Tomorrov" itāliešu versiju ar nosaukumu "Questa Notte" Eirovīzijas pusfinālā izpildīs apvienība "Bonaparti.LV" - Normunds Jakušonoks, Andris Ābelīte, Kaspars Tīmanis, Zigfrīds Muktupāvels, Roberto un Andris Ērglis.

Jau zināms, ka Eirovīzijas dziesmu pusfinālā Roberta Velsa dziesmu "The Legends of Rock’n Roll" izpildīs Salamanders un Meldra, Markosa Ubedas un Terijas Koksas dziesmu "You are Losing Me" izpildīs latviešu dziedātāja Ksenija, savukārt Virdžīnijas Baretas dziesmu "Trans - European Express" izpildīs Elli U (Elīna Usova).

No 22.janvāra Eirovīzijas pusfināla dziesmas būs dzirdamas "Radio SWH" un "Radio SWH+" ēterā.

Jau ziņots, ka pirmajā pusfinālā pirmā ar dziesmu "I Will" uzstāsies dziedātāja Beate (Evita Saukuma), otrā uzstāsies Elli U (Elīna Usova) ar dziesmu "Trans - European Express", bet trešie būs grupa "Red Bee" ar dziesmu "Can‘t Buy Good Lovin".

Savukārt otrajā pusfinālā pirmais uzstāsies Intars Busulis ar dziesmu "Gonki". Grupa "VIA meitenes" dziesmu "Little Bit of This" izpildīs otrā, bet trešie uzstāsies Roberts Velss, Džonijs Salamanders un Meldra ar dziesmu "The Legends of Rock’n Roll".

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 24.februārī Ventspils Olimpiskajā centrā.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu