Arctic Monkeys un Eškrofts uz pjedestāla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes albumu top 40 sarakstā šonedēļ pirmajā vietā debitē Šefīldas puišu kvartets Arctic Monkeys ar "Whatever People Say I Am That's What I'm Not".

Britu mūzikas jaunā sensācija Arctic Monkeys pagājušonedēļ pārsitusi daudzus rekordus, nedēļas laikā pārdodot 360 000 kopiju. Grupa, kas izdod savus ierakstus izdevniecības "Domino" paspārnē, Top 40 singlu topā pirmajā vietā bija jau divreiz. Šonedēļ aktuālais singls "When The Sun Goes Down" gan noslīdējis uz otro vietu, piekāpjoties Notorious BIG & P Diddy & Nelly ar "Nasty Girl".

Otro vietu albumu topā ieņēmis bijušais "The Verve" solists Ričards Eškrofts ar trešo studijas plati "Keys To The World". Desmitniekā kā jaunums atrodams arī liriskā un romantiskā Deniela Odonela (Daniel O''Donnell) jaunākais veikums (6) un jauno puišu "The Kooks" debijas albums "Inside In/ Inside Out" (9).

Johnny Mathis, A-ha un Clap Your Hands Say Yeah albumi debitējuši ārpus pirmā desmitnieka.

Singlu sarakstā augstākais jaunums pieder Norvēģu popmūzikas veterāniem A-ha ar "Analogue" (10). Farels Viljams (Pharrell Williams) ar aktuālo "Angel" tikai Nr. 15.

Arī rokeru Fall Out Boy, Starsailor, Protocol un Young Jeezy Ft Akon singli debitējuši ārpus pirmā desmitnieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu